Bez wątpienia Parnis ma swoje korzenie w IWC, i w tym przypadku nie da się tego ukryć, co nie zmienia faktu że to fajny zegarek.
http://img84.imageshack.u...genieuraut.jpg/
http://img80.imageshack.us/i/iwc2052.jpg/
Odpowiedz do tematu
:
:
Oczywiście, że fajny i może dzisiaj zalicytuję
:
Kurcze ...
No fajny ten inżynier dla biednych ...
Ale dla mnie za duże podobieństwo - niech się kumotrom nosi
No fajny ten inżynier dla biednych ...
Ale dla mnie za duże podobieństwo - niech się kumotrom nosi
:
Zaprezentowałem go jako ciekawostkę.
Dla zainteresowanych: ceny na razie są trochę wyższe i wynoszą zazwyczaj półtora standardowego Parnisa.
Dla zainteresowanych: ceny na razie są trochę wyższe i wynoszą zazwyczaj półtora standardowego Parnisa.
:
Nie daj boże tego inżyniera pokazać na kizi zadziobali by hehe
:
No tak japrostrza droga by zostać wyklętym - wkleić tą foto jako tanszy zamienik IWC
darekmp3 napisał: |
Nie daj boże tego inżyniera pokazać na kizi zadziobali by hehe |
No tak japrostrza droga by zostać wyklętym - wkleić tą foto jako tanszy zamienik IWC
:
Ja bym wkleił, ja nie pękam....ale konto skasowałem
:
Czy ja wiem czy mi się ten "insz" (insztalator, znaczy się) podoba...
Chyba nie.
J.
Chyba nie.
J.
:
Zaczynać wątki i wklejać foty "tańszy zamiennik" może tylko Ja, Klauidusz, Co Nie Umiem Się Do Ludzi Zwracać W Pierwszej Osobie. W wydaniu innych to jest tylko wtórność, podróbkarstwo i wogóle ...
hotwax napisał: | ||
No tak japrostrza droga by zostać wyklętym - wkleić tą foto jako tanszy zamienik IWC |
Zaczynać wątki i wklejać foty "tańszy zamiennik" może tylko Ja, Klauidusz, Co Nie Umiem Się Do Ludzi Zwracać W Pierwszej Osobie. W wydaniu innych to jest tylko wtórność, podróbkarstwo i wogóle ...
:
zawsze jest ktoś to wie czy mozna kopiować za ile i od kogo , a kto nie może - bo bidny choć solidny .
:
Ano mnie też się nie podoba, podobnie zresztą jak pierwowzór, ale nowy model Parnis wypuścił, więc zaakcentowałem.
Jacek. napisał: |
Czy ja wiem czy mi się ten "insz" (insztalator, znaczy się) podoba... Chyba nie. J. |
:
A mi się podoba ten na gumie z pierwszego zdjęcia svedosa tylko zastanawiam się dlaczego aż 46mm? Przecie nie każdy ma łapę jak kingkong
:
To kwestia kształu kopertu. Myślę że wiekościowo jest porownywalny z 43mm Parnisami. Tu są po prostu takie wypustki osłaniajace kornkę i one dodają trochę grubości. Nie ma strachu. Inżytnier nie jest wcale taki wielki.
:
Balaz, ale zmień tytuł wątku. Jaki on tam militarny, inżynier i już
:
Odpowiedz do tematu
Tylko że taka była nazwa aukcji, na której go znalazłem. Militare watch.