Odpowiedz do tematu
:
Tunel czasoprzestrzenny?
:
To jutro będzie
:
Że o status na PP mi chodziło.
Mi też
Ale poza domem jestem, więc jeśli jutro dojdzie, to dopiero w czwartek podejmę
Ostatnio zmieniony przez lastrad 2011-04-19, 15:24, w całości zmieniany 1 raz
irek1981 napisał/a: |
Tunel czasoprzestrzenny? |
Że o status na PP mi chodziło.
Karolewskiej napisał/a: |
Skoczyl mi status "Zwolnienie przez urzad celny (poczta przychodzaca)" |
Mi też
Ale poza domem jestem, więc jeśli jutro dojdzie, to dopiero w czwartek podejmę
Ostatnio zmieniony przez lastrad 2011-04-19, 15:24, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Lastrad
Lastrad
:
Dojechaly
Musze przyznac, ze naprawde super zegarek
Jako iz, tak jak pisalem wczesniej, po zakupie na taobaohub dokonczyl mi sie tez zakup na yoybuy, mam w zwiazku z tym 2szt na sprzedaz. Te z Yoybuy co prawda jeszcze nie dojechaly, ale jak dotra to jeden zostaje u mnie, a drugi wedruje do mojego brejdaka
Pewnie dzisiaj lub jutro pojawia sie na bazarku.
Musze przyznac, ze naprawde super zegarek
Jako iz, tak jak pisalem wczesniej, po zakupie na taobaohub dokonczyl mi sie tez zakup na yoybuy, mam w zwiazku z tym 2szt na sprzedaz. Te z Yoybuy co prawda jeszcze nie dojechaly, ale jak dotra to jeden zostaje u mnie, a drugi wedruje do mojego brejdaka
Pewnie dzisiaj lub jutro pojawia sie na bazarku.
:
Mój też, ale odbiorę dopiero jutro
Karolewskiej napisał/a: |
Dojechaly |
Mój też, ale odbiorę dopiero jutro
Pozdrawiam
Lastrad
Lastrad
:
wpakowali to w takie duze pudlo, zeby sie torebka papierowa seagull nie pogniotla
:
Ostatnio zmieniony przez lastrad 2011-04-21, 21:21, w całości zmieniany 2 razy
Dzisiaj odebrałem.
Paczka (rozmiary na 3kg zegarków, a nie jeden) była napoczęta przez WER Warszawa - chińczyki oznaczyli ją jako clothes (w zasadzie angole uważają zegarki za ciuchy, więc ok). Ale nawet z bąbelków nie wyjęli, tylko chińską prasę pomiętolili - nie poczytam
Paczka (rozmiary na 3kg zegarków, a nie jeden) była napoczęta przez WER Warszawa - chińczyki oznaczyli ją jako clothes (w zasadzie angole uważają zegarki za ciuchy, więc ok). Ale nawet z bąbelków nie wyjęli, tylko chińską prasę pomiętolili - nie poczytam
Ostatnio zmieniony przez lastrad 2011-04-21, 21:21, w całości zmieniany 2 razy
Pozdrawiam
Lastrad
Lastrad
:
U mnie rowniez zagladali do paczki. Dzisiaj prawdopodobnie mam dostac ta przesylke od yoybuy. Ciekawe jak tu to bedzie wygladac
Ogolnie z tego co obejrzalem to zegarek sliczniutki. Al wreszcie od dzisiaj bede swojego mogl nosic na reku
Ogolnie z tego co obejrzalem to zegarek sliczniutki. Al wreszcie od dzisiaj bede swojego mogl nosic na reku
:
jslanina, możesz zdradzić gdzie nabyłeś, no i jakim kosztem:)
:
Odpowiedz do tematu
yamak, - mogę, zakup dokonałem o zgrozo na taobao Łączne koszty zabawy wyniosły ok. 132$ Pojawiają się też czasem na zatoczce nawet ciut taniej tu link:
http://www.ebay.com/itm/C...=item3f0d88f47d
Wysyłka z HK, brak problemów z dogadaniem się z pośrednikiem. Chyba jedyna słuszna droga zanabycia mewki
http://www.ebay.com/itm/C...=item3f0d88f47d
Wysyłka z HK, brak problemów z dogadaniem się z pośrednikiem. Chyba jedyna słuszna droga zanabycia mewki