Svedos napisał/a: |
Co do koperty ta ja obstawiam raczej jakość wykonania na poziomie Parnisa, mam Pilota Orkinę i tam koperta jest zdecydowanie gorszej jakości. |
Odpowiedz do tematu
:
+ 1 , miałem Herca i ta z fotki wygląda lepiej , dużo lepiej .
:
Ostatnio zmieniony przez kubama 2011-04-20, 17:53, w całości zmieniany 1 raz
Alamosie, zauważyłeś chyba różnice w wadze między stalowymi kopertami Parnisa, a tymi chromowanymi od Herca czy Orkiny (czy jak oni tam je robią bo chyba z aluminium albo innego oszustwa). W przypadku PJS stawiałbym jednak na stalową przyzwoita kopertę a'la Parnis.
Ostatnio zmieniony przez kubama 2011-04-20, 17:53, w całości zmieniany 1 raz
Foch und Ch.
:
Zaraz, zaraz... Widzę różnice zdań wśród Tych-Co-Setki-Albo-Nawet-Tysiące-Modeli-Znają. Jak to??? Być nie może!
:
Drogi Blazie, obiecuję Ci, że wszechświat nie przestanie Cię zadziwiać
Foch und Ch.
:
Potwierdzam.
Przodująca w świecie Nauka Radziecka zna wiele takich przypadków, a prawdziwy Radziecki Akademik był nawet w dupie, i nawet w niej gówno widział
Ponieważ wagi ze zdjecia nawet Akademik Kieldysz nie poznakomił by - tak poczkam' kak ty eta Blazos pakupisz, a patom na Sybir iz gadom
Przodująca w świecie Nauka Radziecka zna wiele takich przypadków, a prawdziwy Radziecki Akademik był nawet w dupie, i nawet w niej gówno widział
Ponieważ wagi ze zdjecia nawet Akademik Kieldysz nie poznakomił by - tak poczkam' kak ty eta Blazos pakupisz, a patom na Sybir iz gadom
:
Trwają obecnie konsultacje na temat sposobu odpowiedzenia na tą niebywale zuchwałą zaczepkę wrogich sił. Do tego czasu proponujemy posłuchać muzyki.
:
klasycznej...
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Sakralnej, dla spokojności ..
nick555 napisał/a: |
klasycznej... |
Sakralnej, dla spokojności ..
:
spokojne i ma coś z sakralności
http://www.youtube.com/watch?v=TdItwaLrv1U
Odpowiedz do tematu
Tomek napisał/a: |
Sakralnej, dla spokojności .. |
spokojne i ma coś z sakralności
http://www.youtube.com/watch?v=TdItwaLrv1U
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!