Uwaga na serwis Louis Dubath
Odpowiedz do tematu

:
No i chwała najwyższemu :wink:

:
Fajnie że wszystko się dobrze skończyło.

:
Ja swój zegarek wysłałem do tego serwisu i czekam teraz na zwrot modląc się żeby wszystko było ok...

:
Mogłem Ci go Krzysiek jeszcze nie nie wysyłać :wink: Bardzo fajnie się nosiło tego Louisa :mrgreen:

СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
To moj najbardziej nobliwy i powazny zegarek w kolekcji...

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

Mogłem Ci go Krzysiek jeszcze nie nie wysyłać :wink: Bardzo fajnie się nosiło tego Louisa :mrgreen:

Prorokiem jestes Smoku - zegarek wraca do Ciebie z sila bumerangu :twisted: :evil: :evil:

Ostatnio zmieniony przez Fazi 2012-12-16, 19:29, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

:
Krzysiek co się znowu stało.

:
Padł naciąg

Nie ma co, jakiś pechowy jest ten Louis :evil: Najpierw padł naciąg, potem w "serwisie" naprawili go i jednocześnie zepsuli chronograf. Po tym jak mój majster naprawił chronograf wszystko było dobrze, aż teraz znowu padł naciąg :evil:

СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Zgroza

:
Smocze Fatum zawisło nad onym Biednym Zegarikiem, i cień jego skrzydła odebrał blask indeksom ...
Ale oto mrok i grozę rozwiał On - Super Smok :!: Smok nad smokami :!:
On ci to, posiadłszy wiedzę Pradawnyh, odniesie Zegarik ów w miejsce znane tylko Smoczemu Stadu.
Do RE_KLA_MA_CJI ....
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

:
Reklamacji nie bedzie - zepsuli go tam i w ogole nie chca rozmawiac o swojej winie, refundacji, etc., etc. :cry: :evil: :evil: - przebolalem juz to i calkowicie oddaje go we wladanie Smoczej paszczy :roll: :wink:

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

Przykre to Krzyśku... trzymam kciuki za pozytywny finał, bo wiem jaki to ból mieć uszkodzonego Louisa. Mojego udało się naprawić w serwisie, wszystko jest ok póki co i mam nadzieję, że Twojego też uda się reanimować.

Heh- coś trefne te Louisy :(

:
Dzieki za slowa pociechy :wink: Zawsze to cos w tym kosmosie nieszczesc :evil: :evil:

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

Pełna wersja forum