Odpowiedz do tematu
: Swan neck w Parnisach
Witam, pytanko czy w Parnisach z mechanizmem Asianunitas swan neck jego regulacja jest dokładniejsza i czy dostęp do regulacji jest przez kopertę, czy trzeba odkręcać dekiel?
:
Niektórzy twierdzą że to ozdoba , jeśli się mylą to regulacja powinna być dokładniejsza .
Trzeba odkręcić dekiel inaczej się nie uda .
Trzeba odkręcić dekiel inaczej się nie uda .
:
dzięki za info Rudolf, też tak myślałem że trzeba odkręcić dekiel, ale wolałem się upewnić.[/b]
:
Tak mówią , ja miałem tylko jeden taki mechanizm i nie wymagał regulacji , więc nie sprawdzałem . Sprzedają je drożej niż te bez swan neck , więc może to działa .
Santino napisał/a: |
Rudolf - to poważnie tylko ozdoba. |
Tak mówią , ja miałem tylko jeden taki mechanizm i nie wymagał regulacji , więc nie sprawdzałem . Sprzedają je drożej niż te bez swan neck , więc może to działa .
:
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2011-04-10, 18:37, w całości zmieniany 1 raz
W zasadzie w większości werków z tą "komplikacją" jest to ozdoba, łabędzia szyja jest wycięta z metalu o małej sprężystości który się łatwo odkształca i nie dociska prawidłowo śruby śruby regulacyjnej.
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2011-04-10, 18:37, w całości zmieniany 1 raz
:
Hmmm, a ja głupi taki sobie nabyłem.
:
Się nie przejmuj chłopie
Jedynie 6 dolców droższy od normalnego anitasa, a dużo ładniej wygląda przez szkiełko
Sam takiego se kazałem do Maryśki wstawić
Jedynie 6 dolców droższy od normalnego anitasa, a dużo ładniej wygląda przez szkiełko
Sam takiego se kazałem do Maryśki wstawić
Segoy
:
i wzbudza zachwyt płci przeciwnej
sprawdzone
Santino napisał/a: |
fakt, że ładniej wyglada |
i wzbudza zachwyt płci przeciwnej
sprawdzone
G. Gerlach - polskie zegarki
Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!
Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!
:
Odpowiedz do tematu
Ja to nieśmiały z natury jestem i tak od razu nie pokazuję zegarków od d..y strony