Odpowiedz do tematu
:
Mi też szkoda tych indeksów, ale pierścień był w takim stanie, że już myślałem, że z tego zegarka nic nie będzie a tak wyszło, że jestem zadowolony
:
Muszę o tym pomyśleć, najwyżej walnę to lakierem bezbarwnym w szpraju
ALAMO napisał/a: |
Wyszło możliwie, ale machnij to Krzysiek jakimś szuwaksem, bo ci zacznie czadzieć. |
Muszę o tym pomyśleć, najwyżej walnę to lakierem bezbarwnym w szpraju
:
Aronus i to jest jakieś rozwiązanie
Chyba ze swoimi zrobię to samo, będę mógł je wreszcie nosić. A jak się trafi z ładnymi indeksami to się podmieni
Chyba ze swoimi zrobię to samo, będę mógł je wreszcie nosić. A jak się trafi z ładnymi indeksami to się podmieni
:
Aronus zaintrygowało mnie Twoje stwierdzenie "i kolejna lodówka w domu", to znaczy która już? AGD się nie musisz chwalić
:
No właśnie na tym to polega. Wahin jak będziesz coś kombinował to raczej użyj papieru 2000, to te rysy będą bardziej zbliżone do oryginału. No i Alomo ma rację trzeba to czymś pokryć, bo czarnieje. Dzisiaj będę eksperymentował z lakierem bezbarwnym w spraju.
Buczo to dopiero druga lodówka u mnie, nie licząc AGD
wahin napisał/a: |
Aronus i to jest jakieś rozwiązanie
Chyba ze swoimi zrobię to samo, będę mógł je wreszcie nosić. A jak się trafi z ładnymi indeksami to się podmieni |
No właśnie na tym to polega. Wahin jak będziesz coś kombinował to raczej użyj papieru 2000, to te rysy będą bardziej zbliżone do oryginału. No i Alomo ma rację trzeba to czymś pokryć, bo czarnieje. Dzisiaj będę eksperymentował z lakierem bezbarwnym w spraju.
Buczo to dopiero druga lodówka u mnie, nie licząc AGD
:
Lakier bezbarwny to weru gud ajdea.
Ja się jeszcze zastanawiam, czy wosk do lakieru samochodowego też by nie wystarczył.
Ja się jeszcze zastanawiam, czy wosk do lakieru samochodowego też by nie wystarczył.
:
Te pierścienie są właśnie tak robione. To jest szczotkowane aluminium na to są nanoszone indeksy sekundowe i całość jest pokrywana lakierem bezbarwnym. Ja kiedyś myślałem, że te wykwity na tym pierścieniu to jakieś osady utlenienia, a to po prostu odłazi ten lakier i wszystko w tym temacie.
:
Wyszło lepiej niż dobrze
:
E tam... nówka, sztuka nie śmigana i używana przez kobietę
Odpowiedz do tematu
ALAMO napisał/a: |
Bajer full Krzysiu, a na ranie jeszcze trochę nawet Shazzy widzę |
E tam... nówka, sztuka nie śmigana i używana przez kobietę