Niechcący przeglądając zegarki Ingersoll wpadły mi oko modele z serii Jefferson:
IN6802CH
IN6802CR
IN6802SBK
Tarcza łudząco przypomina tarczę z Beijing ZunGu z dużą sekundą, więc pewnie to BWAF robi te zegarki. Krabik+tarcza strasznie mi się spodobały, ale cena nieco odstrasza (~150euro), zwłaszcza, że na horyzoncie jest Dzik i Sokół.
Odpowiedz do tematu
: Ingersoll Jefferson
:
Ładny, ale jakbym miał wybierać - wziąłbym Pekina.
:
Ostatnio zmieniony przez machlo 2011-04-03, 15:33, w całości zmieniany 1 raz
Tylko teraz te Pekiny kosztują koło 1k CNY i nieco mniej mi się w nich koperta podoba od tej w Ingersollach. Poza tym wydaje mi się, że szkiełko jest wypukłe, więc też na + dla Ingersolla.
Ostatnio zmieniony przez machlo 2011-04-03, 15:33, w całości zmieniany 1 raz
:
baaaaardzo przyjemny zegarek garniturowy, ewentualnie takie bardziej eleganckie EDC, a 600 pln za przyzwoity zegarek to wcale nieduże pieniądze! - gdyby tam tykała ETA to kosztowałby on ok. 2k pln więc...
:
Tak patrze i zastanawiam się, i chyba dochodzę do wniosku, że bardziej mi się podoba niż ZhuFeng... Nie wiem, czy głupie pomysły mi do głowy nie przychodzą, ale zastanawiam się nad wymianką...
:
To jak się zastanowisz, to pomyśl o mnie
machlo napisał/a: |
Tak patrze i zastanawiam się, i chyba dochodzę do wniosku, że bardziej mi się podoba niż ZhuFeng... Nie wiem, czy głupie pomysły mi do głowy nie przychodzą, ale zastanawiam się nad wymianką... |
To jak się zastanowisz, to pomyśl o mnie
:
Jak dojdę do wniosku, że wymiana Pekińczyk<->Ingersoll to nie głupi pomysł, to się odezwę.
:
+1
Pekin też ma wypukłe szkło
sagvartok napisał/a: |
Ładny, ale jakbym miał wybierać - wziąłbym Pekina. |
+1
machlo napisał/a: |
Poza tym wydaje mi się, że szkiełko jest wypukłe, więc też na + dla Ingersolla. |
Pekin też ma wypukłe szkło
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Ale chodziło mi o to, że chyba to szkiełko jest wypukłe ala sexi plexi tylko mniejszym stopniu oczywiście.
:
Nie głupie, takie retro
:
jasny z czarnymi wskazowkami mi sie bardzo podoba - gdzie sa po 150 jurkow?
s
s
:
Tego pierwszego widziałem za 147+10 euro.
http://www.big-watch.de/h...n6802ch/a-4761/
To chyba była najniższa cena, jaką widziałem.
http://www.big-watch.de/h...n6802ch/a-4761/
To chyba była najniższa cena, jaką widziałem.
:
Oba mi się bardzo podobają - takie Żagery troszku. Smakowite.
:
Odpowiedz do tematu
Zastanawia mnie, czy w tym pierwszym i czarnym jest "słoneczko" na tarczy.
Poza tym jedna rzecz jest kompletnie bezsensowna - kropki z lumy obok indeksów (swoją drogą dość krzywo naniesione na tych zdjęciach). Według mnie kompletnie nie potrzebne, bo na wskazówkach nie ma lumy.
Poza tym jedna rzecz jest kompletnie bezsensowna - kropki z lumy obok indeksów (swoją drogą dość krzywo naniesione na tych zdjęciach). Według mnie kompletnie nie potrzebne, bo na wskazówkach nie ma lumy.