Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Darecki 2011-04-02, 15:59, w całości zmieniany 1 raz
Możliwe ale jest tego tyle, że policzył by to na palcach obu rąk i nie trzeba by już skarpetek ściągać
Ostatnio zmieniony przez Darecki 2011-04-02, 15:59, w całości zmieniany 1 raz
:
Mylisz się i to bardzo. Naprawdę przejrzyj cały dział o chińskich zegarkach.
:
Ostatnio zmieniony przez Darecki 2011-04-02, 16:25, w całości zmieniany 1 raz
No OK, jest tego trochę ale co to jest w porównaniu z całą produkcją W tanich zegarkach typu Parnis, Marina, Tao nie ma własnych wzorów.
Już nie spierajmy się bo ruszam niedługo świętować swoje urodziny i nie chcę sobie psuć nastroju
Już nie spierajmy się bo ruszam niedługo świętować swoje urodziny i nie chcę sobie psuć nastroju
Ostatnio zmieniony przez Darecki 2011-04-02, 16:25, w całości zmieniany 1 raz
:
Darecki, o czym my w ogóle rozmawiamy?
:
W sumie to nie wiem, a jeszcze nic nie piłem
:
Akurat Parnis ma wzory tak dalece odbiegające od zegarków na których są wzorowane, że od samego początku nie potrafiłem skumać w czym mieli z nim problem na forum-którego-nie-ma No i jedyne na co wpadłem to to, że po prostu strasznie bolało że "jakość nie musi kosztować"
Poza tym, Parnis wcale nie jest tani. On na Taobao kosztuje więcej, niż średnie modele Sea Gulla, np, M185, 186 i 187, i niewiele mniej niż np M177.
Odpowiedz do tematu
Darecki napisał/a: |
W tanich zegarkach typu Parnis |
Akurat Parnis ma wzory tak dalece odbiegające od zegarków na których są wzorowane, że od samego początku nie potrafiłem skumać w czym mieli z nim problem na forum-którego-nie-ma No i jedyne na co wpadłem to to, że po prostu strasznie bolało że "jakość nie musi kosztować"
Poza tym, Parnis wcale nie jest tani. On na Taobao kosztuje więcej, niż średnie modele Sea Gulla, np, M185, 186 i 187, i niewiele mniej niż np M177.