Oficerskie - okolicznościowa Amfibia zakaz mo
Odpowiedz do tematu

:
Niby nieczęsto spotykany, a na forum zatrzęsienie :) Jest nas trzech, czy ktoś jeszcze :grin:

Ну, погоди! :wkurzony:
:
pmwas napisał/a:
Niby nieczęsto spotykany, a na forum zatrzęsienie :) Jest nas trzech, czy ktoś jeszcze :grin:

Bo to dziwne forum ;)

Paprykarz ;) ma chyba też oficerskiego.

:
To może zrobimy z niego zegarek forumowy :twisted:

:
pmwas napisał/a:
To może zrobimy z niego zegarek forumowy :twisted:

Jeżeli nie ogólnoforumowy to na pewno działu radzieckiego :P

:
Adam graty i że tak powiem w zaspę :mrgreen:

:
Ten zegarek nie zasługuje w zasadize na osobny temat, wiec go tu podepnę, bo tematycznie zbliżony. Mam w koncu mojego złotego 3AKA3'a (dzięki Voli :) !). Wymaga paru poprawek (sekundnik, czerwony datownik), ale jest nieźle.

Uploaded with ImageShack.us

Kłopot z nim był taki, że okazao sie, ze mechanizm został najpewniej wymieniony i tarcza za cholerę nie pasuje :???: . Jak się okazuje - było kilka wersji 22xx rózniących się, porócz wykonczenia, m.in włosem, grubością oski sekundnika, średnicą mocowania wskazówki godzinowej oraz odległoscią śrub mocujących tarczę od krawędzi płyty. Niektóre mechanizmy 22xx potrzebują dłuższych nóżek, bo mają śrubki niżej!!! Tak piszę, jakby ktoś z was miał kiedyś podobny problem z Wostokiem :grin:

:
Wahin graty, jakoś nie często go widać na alle

:
Mam dziś troszkę wolnego i udało się doczyścić, zostały jeszcze wskazówki i pasek.

:
Wahin świetny ten Generalski także gratuluję :shock: . Dopatrzyłem, że to zakaz jest także nie gratuluję tylko w błotko :wink:

Ostatnio zmieniony przez Aronus 2011-03-10, 13:43, w całości zmieniany 2 razy
:
Ale się teraz świeci :shock:
Dobra robota.

:
Wahin jak będziesz walił się w błoto to go nie zabrudź :)
świetna robota !

:
No to hejt w wersji wiosennej - w błoto :!:
Piękna Amfibia :!:

СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Fajnie się odczyściała :)

:
Pięknie wyszła, ale widzę że bransoleta nietypowa, podobne były chyba jeszcze w jednym poldku

:
Bransoleta jak w Neptunach, częsta w starych Amfibiach :)

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum