Zegarek wygodny, dobrze układa się na moim 16,5cm nadgarstku. Pasek do wymiany, mi nie podszedł, po pierwsze kolor (widzę go na brązowym wycieruchu - już w drodze nad Atlantykiem ), po drugie materiał, z którego jest wykonany. To skóra połączona z gumą. Przyciąga kurz jak diabli. Co zresztą widać na niektórych zdjęciach.
Uwag co do wykonania nie mam, pod lupą go nie oglądałem, ale patrzę na niego co chwila od wczoraj i nic mi się w oczy nie rzuciło. Wszystko ma, co mieć powinien. Pewne uwagi mógłbym mieć do lumy, bo nie świeci (chyba) tak jak na zdjęciu na stronie Steinharta. Dodałem "chyba", bo naświetlałem go może z 10s pod 40-watową żarówką.
Opis ze strony producenta:
Cytat: |
Technical Details
Type: TRITON 30ATM Item no.: T0210 Movement ETA 2824-2 elabore, automatik Swiss Made Functions hour and minute hand with SuperLuminova, BGW9 central second hand date on the ‘6’ screwed-down crown at ‘4’ clockwork ETA 2824-2, elabore. Case: stainless steel Back: Stainless steel screwed , engraved Diameter: 45 mm height: 14 mm Weight: 158 g Dial: grey/black Crystal: Sapphire flat, with double anti-reflecting coatings on the interior side Bezel: one side rotatable / 120 clicks Indices: applied/applique indices silver. Superluminova BGW9 Lug width: 24 mm (0.94 inches) WaterRes: 300 m (990 feet) waterproof .. Strap: calf leather with rubber coating ,black.with white stitches..24x24mm Buckle: Screwed, stainless steel buckle Pre-V 24 mm |
Zdjęcia głównie nadgarstkowe, robione w moim studio foto w samochodzie, w gigantycznym korku. Się przestawiła data ..