to bierz się za pisanie recenzji
gratuluję zakupu
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
:
Naprawdę niezły ten pilot.
:
Jako iż kilka modeli z "wyższej" półki chińskich czasomierzy już mam, postanowilem sprawdzić jak się będzie sprawował sprzęcik nieco tańszy ;D to wziąłem sobie tego
http://cgi.ebay.pl/ws/eBa...bayphotohosting
Nie wygląda źle, nie jest co prawda z nierdzewki, bransoleta to jakiś koszmar, także jak komuś się podoba to już może mi pisać na PW ( ona wbrew pozorom jest Stainless Steel) ale urzekły mnie te wskazówki i "glisz" na tarczy... No i cena
Nie mogę doczekać, a podobno już do mnie leci
http://cgi.ebay.pl/ws/eBa...bayphotohosting
Nie wygląda źle, nie jest co prawda z nierdzewki, bransoleta to jakiś koszmar, także jak komuś się podoba to już może mi pisać na PW ( ona wbrew pozorom jest Stainless Steel) ale urzekły mnie te wskazówki i "glisz" na tarczy... No i cena
Nie mogę doczekać, a podobno już do mnie leci
:
Takie coś do mnie leci:
:
A ona chodzi wogóle ? Bo wiesz co tam jest w środku zakładam ?
:
Blaz-Może poczta sie zlituje i zgubi tę ruhlę.Nie gniewaj sie ale te zegarki nie nadaja sie nawet do tego by na nie patrzec.
:
A tak z rozpędu pomarańczkę walnąłem na allegro. Podobnież chodzi i to nawet dobrze.
:
Nie jest taka do konca obleśna - jak chodzi to można ją jako kuriozum obwozić po jarmarkach
:
Bo chcę mieć oczy-wypalającą pomarańczkę choć na jeden dzień i już.
:
ja kupilem parnisa pilota o ustawieniu tarcz na 6 i 12
juz sie nie moge doczekac
zdjecia pozniej wkleje bo nie moge jeszcze (swiezy user)
juz sie nie moge doczekac
zdjecia pozniej wkleje bo nie moge jeszcze (swiezy user)
:
Wszyscy jestesmy świeze jusery
Czekamy na pierwsze fotki !
Czekamy na pierwsze fotki !
:
Poczekamy na fotki.
Hotwax: tu chodzi o to, że zdjęcia można wklejać dopiero 24 godziny po zarejestrowaniu.
Hotwax: tu chodzi o to, że zdjęcia można wklejać dopiero 24 godziny po zarejestrowaniu.
:
wiem wiem ale mimo tego forum nowe więc i my nowi
:
No tak, też prawda.
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
No nareszcie - dziś wieczorem wylicytowałem sobie mojego pierwszego "Chińczyka".
Nie mogę się już doczekać 8)
Jak do mnie dojdzie to zamieszczę na pewno zdjęcia w galerii.
Nie mogę się już doczekać 8)
Jak do mnie dojdzie to zamieszczę na pewno zdjęcia w galerii.