Zagłosowałem i po wyświetleniu wyników tylko pokiwałem głową.
Jesteśmy wyjątkowo zgodni
Odpowiedz do tematu
:
:
coś źle poklikałem - i mimo końca można było dalej głosować - ale już naprawione.
Zakończona ankieta
Woytec60 napisał/a: |
Zagłosowałem i po wyświetleniu wyników tylko pokiwałem głową.
Jesteśmy wyjątkowo zgodni |
coś źle poklikałem - i mimo końca można było dalej głosować - ale już naprawione.
Zakończona ankieta
:
Gratulacje strix, myślę, że Twoje zdjęcia podniosą poziom fotografii na naszym forum i zmotywują nas do działania. Oby więcej takich zdjęć, powinieneś stworzyć jakiegoś tutka "jak fotografować zegarki".
:
Dzieki Panowie raz jeszcze! Nie moge sie doczekac nagrody niespodziewanki ! Tak sobie mysle, ze moze Boschett, moze jakis limitowany Steinhart... ach, ach, sam juz nie wiem co by bylo lepsze...
Pozdr
s.
Pozdr
s.
:
blisko, blisko
pewnie ze względu na literówkę
powinno być : "...O Bossszeee!!!"
.....przynajmniej taki przyświeca cel mnie i Lechowi - zobaczymy jak wyjdzie - musisz obiecać, ze pokażesz jak wyszła "nagroda"
strix napisał/a: |
Nie moge sie doczekac nagrody niespodziewanki ! Tak sobie mysle, ze moze Boschett...
|
blisko, blisko
pewnie ze względu na literówkę
powinno być : "...O Bossszeee!!!"
.....przynajmniej taki przyświeca cel mnie i Lechowi - zobaczymy jak wyjdzie - musisz obiecać, ze pokażesz jak wyszła "nagroda"
:
Panowie nagroda doszla w piatek, ale nie bylo okazji strzelic nalezytych fotek.
Tak jak pisalem, spodziewalem sie Boschetta, moze Steinharta ale takiego wypasu nigdy !!!
Powazniej juz nieco - serdeczne dzieki, nagroda naprawde PRZEsympatyczna!!! Bardzo lubie tego typu kubasy i od dzis bedzie to moje dyzurne naczynie do kawki i herbaty
Pozdrawiam
Tak jak pisalem, spodziewalem sie Boschetta, moze Steinharta ale takiego wypasu nigdy !!!
Powazniej juz nieco - serdeczne dzieki, nagroda naprawde PRZEsympatyczna!!! Bardzo lubie tego typu kubasy i od dzis bedzie to moje dyzurne naczynie do kawki i herbaty
Pozdrawiam
:
No, no, no... Nagroda pomysłowa i rzeczywiście przesympatyczna!
:
Wypasik
:
Brawo dla pomysłodawców konkursu i nagrody.
Brawo również dla zwycięzcy!
Brawo również dla zwycięzcy!
:
Świetna nagroda, jeszcze raz gratulacje ..
:
Ostatnio zmieniony przez GrzecH 2011-03-28, 11:38, w całości zmieniany 1 raz
Cieszymy się z Leszkiem, że się podoba nagroda - troche był strach, że kolory wyjdą inne - i cała koncepcja w piz**
ale wyszło ładnie
PS
...... niedługo będzie kolejny konkursik
ale wyszło ładnie
PS
...... niedługo będzie kolejny konkursik
Ostatnio zmieniony przez GrzecH 2011-03-28, 11:38, w całości zmieniany 1 raz
:
Odpowiedz do tematu
Bardzo ciekawy pomysł i świetna nagroda
Gratulacje Strixie
Gratulacje Strixie