Odpowiedz do tematu
:
Za tą cenę to ja wolałbym C60 Tridenta GMT, co nie zmienia faktu, że ładny to projekt.
:
TKM zawsze może wziąć Długasa na spytki.
Udzielamy 100% gwarancji przyznania się .
.
Rudolf napisał/a: |
Krzysiek chyba ma TW na naszym forum ...
|
TKM zawsze może wziąć Długasa na spytki.
Udzielamy 100% gwarancji przyznania się .
.
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
On może pęknąć, ja nie.
:
Radek, czyń swoją powinność
chomior napisał/a: | ||
TKM zawsze może wziąć Długasa na spytki. Udzielamy 100% gwarancji przyznania się .. |
Radek, czyń swoją powinność
:
Ciekawy projekt, ale do mnie generalnie proste klasyczne lotniki nie gadają. Wolę coś bardziej odjazdowego - jak niektóre Aviatory, a najładniejszym Pilotem w całym zegarkowym świecie jest dla mnie czarny Ward C8 (taki jakiego ma Robert)
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Kurna, jak bym sprzedał swoje Wardy, to bym miał na tego...
Podoba mi się bardzo, ale nie mam ochoty wywalać tyle pieniędzy na zegarek...
Podoba mi się bardzo, ale nie mam ochoty wywalać tyle pieniędzy na zegarek...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
To nie pozostaje Ci nic innego jak poczynić przygotowania do zakupu .. Bow Ci pomoże ..
Karol Kłósek napisał/a: |
a najładniejszym Pilotem w całym zegarkowym świecie jest dla mnie czarny Ward C8 (taki jakiego ma Robert) |
To nie pozostaje Ci nic innego jak poczynić przygotowania do zakupu .. Bow Ci pomoże ..
:
Niech szuka, są tylko używki w ilości 200 sztuk
Może nawet bym swojego sprzedał, ale jego eta coś kapryśna jest, a takich Smoku nie lubi...
Może nawet bym swojego sprzedał, ale jego eta coś kapryśna jest, a takich Smoku nie lubi...
:
W tym zegarku przeżyję to, że w środku jest Eta
Robciu, na rynku jest 200 sztuk, ale to są stalowe łącznie z PVD Stalowe nie mają już tego efektu, Ward C8 w czarnym PVD jest to jest to co Smokowi się podoba najbardziej, ale w Twoim poprzedni właściciel nieźle pociachał kopertę
Robciu, na rynku jest 200 sztuk, ale to są stalowe łącznie z PVD Stalowe nie mają już tego efektu, Ward C8 w czarnym PVD jest to jest to co Smokowi się podoba najbardziej, ale w Twoim poprzedni właściciel nieźle pociachał kopertę
:
Niestety, Angol od którego kupiłem nie miał tyle miłości do zegarków co ja.
Normalne C8 są w szczotce, a w pvd jest jedynie limitowane 200 - chyba, że były jednostkowe wybryki jak C6, która obecnie jest u Nicka.
ETA to jedno, ale ten konkretny egzemplarz ETY jest kapryśny, podejrzewam, że przydałaby mu się wizyta u dobrego zegarmistrza.
Normalne C8 są w szczotce, a w pvd jest jedynie limitowane 200 - chyba, że były jednostkowe wybryki jak C6, która obecnie jest u Nicka.
ETA to jedno, ale ten konkretny egzemplarz ETY jest kapryśny, podejrzewam, że przydałaby mu się wizyta u dobrego zegarmistrza.
:
Ten, co Robciu ma, to nazywa się C8 Blackhawk LE i jego było tylko 200 sztuk. Jednak i zwyczajnych C8 jest bardzo mało, bo do grudnia 2010 roku wyprodukowano 310 sztuk.
:
tak jeszcze zapytam z ciekawości tego modelu Ward nie wypuścił w kwarcu
:
Nie, on od zawsze był w automacie.
:
Odpowiedz do tematu
Szkoda bo na kwarca nawet w stali bym się skusił, PVD zrobiłoby mu się ewentualnie we własnym zakresie