Odpowiedz do tematu
:
Zastanawiam się czy oni rzeczywiście te paski robią u siebie czy je po prostu zamawiają... Gdzieś...
:
I pewnie dlatego tak szybko nie mogą tego zmienić. Dla kogoś, kto te paski robi w pomieszczeniu obok, żadnej trudności nie stanowiłoby zrobienie paska bez dziurek.
:
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-03-08, 22:53, w całości zmieniany 1 raz
Swoją drogą ciekawe skąd zamawiają, czas oczekiwania przy wyborze koloru nitki to 7 dni - musi, tog dzieś w kraju - z chin by raczej nie doszło tak szybko
edycja.
chyba, że zamawiają bazy a tylko szycie robią na miejscu, nie wpadłem na to
edycja.
chyba, że zamawiają bazy a tylko szycie robią na miejscu, nie wpadłem na to
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-03-08, 22:53, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Z budżetowych propozycji paskowych zapomnieliście o Redosowym lotniku.
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
Ja noszę Ticka na ręcznej roboty pachu od Korby i bardzo ów pach sobie chwalę:
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
:
Wrzuciłem go na razie na ciemno brązową Redę S23 z białym przeszyciem. Wczoraj ściągałem oryginalny pasek - myślałem, że mnie trafi szlag, taka ta skóra była twarda.
:
Szycie musowo robią na miejscu, bo są w tej sprawie elastyczni. Tak na zdrowy rozum: jeśli się godzą na zmianę koloru nitki dla jednego człowieka, to czemu by nie mieli się zgodzić na nierobienie dziurek w kilku egzemplarzach?
Nie będę mówił tego wprost, ale kurier z paczką z Chin idzie kilka dni.
Iks1984 napisał/a: |
chyba, że zamawiają bazy a tylko szycie robią na miejscu, nie wpadłem na to |
Szycie musowo robią na miejscu, bo są w tej sprawie elastyczni. Tak na zdrowy rozum: jeśli się godzą na zmianę koloru nitki dla jednego człowieka, to czemu by nie mieli się zgodzić na nierobienie dziurek w kilku egzemplarzach?
Nie będę mówił tego wprost, ale kurier z paczką z Chin idzie kilka dni.
:
Pojadę tam to się może czegoś dowiem Ewentualnie niech zamówi ze 100 sztuk bez dziurów u nas się w tydzień rozejdą
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
lotniki Redy mają te straszne nity. Ale ma też inne, takie trochę tylko lotniki, ale też fajne.
:
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-03-10, 13:52, w całości zmieniany 1 raz
Jakby mu dać jasne szycie, imo fajnie by wyglądał
Edyta: takie jak w pasku pokazywanym przez Wojtka kilka postów wyżej i zamiast nitów dać szycie w jeden duży X.
Edyta: takie jak w pasku pokazywanym przez Wojtka kilka postów wyżej i zamiast nitów dać szycie w jeden duży X.
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-03-10, 13:52, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Akurat z tego źródła na pasek bym uważał. Po pierwsze - grozi to otrzymaniem chińskiego smoka. Po drugie - chińskiego smoka postarzanego jakimiś dziwnymi chemikaliami, niekoniecznie wchodzącymi w pozytywne reakcje z naszą skórą.
Dobry Tani Człowiek sprzedaje niezłe klamerki, sprzedaje je tanio i na tym bym się skupił.
irek1981 napisał/a: |
Co myślicie o czymś takim http://cgi.ebay.pl/22mm-G...=item230ef84aaa |
Akurat z tego źródła na pasek bym uważał. Po pierwsze - grozi to otrzymaniem chińskiego smoka. Po drugie - chińskiego smoka postarzanego jakimiś dziwnymi chemikaliami, niekoniecznie wchodzącymi w pozytywne reakcje z naszą skórą.
Dobry Tani Człowiek sprzedaje niezłe klamerki, sprzedaje je tanio i na tym bym się skupił.
:
Dzięki Tomku za lekarstwo.
:
Proszę uprzejmie, nie za ma co ..
Odpowiedz do tematu
irek1981 napisał/a: |
Dzięki Tomku za lekarstwo. |
Proszę uprzejmie, nie za ma co ..