Czyli depnięty płaskownik.
Szkło szafirowe. Wielkość 60mm x 39,5mm x 12mm, tylko nie wiem jak ten rozmiar liczono.
1450 euro. Ale na szczęście już z VATem, więc to drobnostka!
W środku jest taki mechanizm:
Ukazał się też nowy model. Ventura Vtec MGS. Z mikrorotorem mikrogeneratora mikroprądów do mikroobwodów.
Odpowiedz do tematu
: Ventura Vtec Sigma
:
Kłalitę od razu widać - nie ma to tamto. Mogli jeszcze troch podkręcić kontrast, i zamazać "0 jewels"
:
Blaz ta Ventura to Twoja?
Genialna jest!
Genialna jest!
:
Czino! Nawet mnie o to nie posądzaj!
Choć... Gdyby ona kosztowała nie 1450 euro, a 14,5 euro to pewnie bym kupił.
Choć... Gdyby ona kosztowała nie 1450 euro, a 14,5 euro to pewnie bym kupił.
:
Forma bardzo fajna. Podoba mi się i to bardzo, szczególnie ten z mikrorotoelektrownią. Cena już nie ale sam zegarek naprawdę ciekawy.
Foch und Ch.
:
No ja bym dał sporo więcej. Bardzo mi się podoba .. Ale nie aż tak, by wyskoczyć z ponad 1k€
Blaz napisał/a: |
Czino! Nawet mnie o to nie posądzaj!
Choć... Gdyby ona kosztowała nie 1450 euro, a 14,5 euro to pewnie bym kupił. |
No ja bym dał sporo więcej. Bardzo mi się podoba .. Ale nie aż tak, by wyskoczyć z ponad 1k€
:
Powiedzmy, że te 14,5 euro było przysłowiowe, ale 145 euro to jednak by była cena graniczna.
Co nie zmienia faktu, że ciekawy to projekt.
Co nie zmienia faktu, że ciekawy to projekt.
:
1450 EUR?
To chyba niektórzy próbują cudowne lata, kiedy kwarce wchodziły na rynek i musiały mieć swoją cenę.
A teraz, to nie wiem, o co chodzi. Ten pierwszy wygląda, jak takie po 0,5 USD z ebaya.
To chyba niektórzy próbują cudowne lata, kiedy kwarce wchodziły na rynek i musiały mieć swoją cenę.
A teraz, to nie wiem, o co chodzi. Ten pierwszy wygląda, jak takie po 0,5 USD z ebaya.
...all we do is eliminate our future with the things we do today.
Money is our incentive now so that makes it okay.
Money is our incentive now so that makes it okay.
:
Panie to cud jest od czasu wymyślenia piasku do pomiaru czasu
crayzee napisał/a: |
A teraz, to nie wiem, o co chodzi. Ten pierwszy wygląda, jak takie po 0,5 USD z ebaya. |
:
Odpowiedz do tematu
Kurde, a już myślałem, że nam się Ventura na forum pojawiła
Gdybym miał taką kasę to na pewną miałbym ten zegarek w kolekcji
Gdybym miał taką kasę to na pewną miałbym ten zegarek w kolekcji