Ohydztwo roku?
Odpowiedz do tematu

:
Dlatego go kupiłem. 19zł nie majątek, a pewnie większosć już dawno okupuje wysypiska...

Ну, погоди! :wkurzony:
:
Pozwolę sobie polemizować jeśli chodzi o brzydotę to IMHO mój nowy nabytek co anjmniej mu dorównuje. Na razie link:

http://allegro.pl/ebonito...1442907027.html

Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
:
Faktycznie paskud :) Nie moge oprzeć się jednak wrażeniu, że zegarek jest siakis wynalazek - tarcza jest typowa dla rakiet w "majakowych" kopertach, wskazówki tez raczej sugerujące klasyczną stylistycznie kopertę.
Takie szkła były w roleksie o jakiejs masakrycznej wodoszczelności, ale to chyba nie tedy droga tutaj.

:
Prawdę mówiąc też mam takie podejrzenia, ale takiej kopercie oprzeć się nie mogłem.

:
No i przyszła, jest jeszcze brzydsza niż myślałem:

Zastanawia mnie tylko, jak się wyjmuje werk (ktoś przede mną próbował podważyć szkiełko, a właściwie potężną soczewę, rysując przy tym skądinąd ładną tarczę) a przede wszystkim, dlaczego zarówno z tyłu na kopercie jak i na bransoletce są napisy "SWISS MADE". Czyżby ktoś podmienił werk, wybebeszając oryginalny i pakując niczego nie podejrzewającą Rakietę - pewno tak, ale JAK (z tyłu poza napisem nic nie ma)?

Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2011-02-21, 16:28, w całości zmieniany 1 raz
:
Swiss Made??? Rany!!! Toż to zapewne pradziadek swatcha :lol: . Tylko dlaczego mu mechanizm podmienili :evil: ??? A jak się do tego dobrac? Pewnie wcale się nie da. Oryginalny mechanizm pewnie miał standardowy system wyciągania przez szkło (z łamanym wałkiem), a taki zwykły mechanizm da się włożyć (wałek wskoczy), ale nie da się już go wyjąć, bo wałek nie wyjdzie. Jest taka szansa, żeby zdjać tarczę i dobrać się do remontoiru od góry, ale tylko pod warunkiem, że śrubki tarczy są słabo dokrecone (tzn najpewniej skończt się wyrwaniem nóżek).

:
Wyjmij szkło, odkręc koronke z wałka i próbuj wyciągać poprzez "przekoszenie" :) Jak nie da rady to zdejmujemy wskazówki i delikatnie próbujemy uwolnic tarczę i potem za pmwasem rozbieramy drania aż do uwolnienia wałka. ostatecznie mozna zniszczyć wałek i potem dac inny z dawcy - brutalne ale jak się człowiek uprze :)

:
pmwas, ostatnio z synkiem katujemy do znudzenia Toy Story, w jedynce jest taki świetny tekst, który mówi cyniczna świnia-zabawka kiedy drugi z głównych bohaterów Buzz Astral rozkłada swoje plastikowe skrzydła - cytat napisze ale trzeba to wymówić z przekąsem, w polskim dubbingu brzmi świetnie i jest idealnym komentarzem do tego dziwa -

O! Jakie to mocne! - :mrgreen:

:
Poważny kandydat do tytułu "Ohydztwo roku":

http://allegro.pl/ciekawa...1483049989.html

Blaz
[Usunięty]
:
Niezły telefon, a przepraszam - zegarek...

:
Kiedyś był telefon w zegarku, teraz są zegarki w telefonie :lol:

:
Fajny, taki "jajeczny" :grin:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum