Do tej pory sądziłem, że Jualong samodzielnie składa swoje zegarki, ale teraz nie mam takiej pewności. Oczywiście możliwe, że Tao Int 'l zamawia je właśnie w HongKongu u Jualong (wątpię, żeby było odwrotnie), ale niewykluczone że robi je ktoś trzeci (kto?) i sprzedaje zarówno jednym, jak i drugim.
Odpowiedz do tematu
: Kto faktycznie robi te zegarki?
:
Moim zdaniem - pierwsza wersja. W końcu to działająca spora firma, ma potencjał.
:
Ja już przestałem na ebayu patrzeć na nazwy na tarczy. Są tam ze trzy takie same submarinery z tego 2 z napisem Germany. Wszystkie jotka w jotkę oryginal tylko Wr inne niż w rolexie
:
Ja zaczynam się przychylać ku tezie, że wszystkie robi ktoś zewnętrzny, a nazwy i marki są dodawane później, przez końcowych sprzedawców.
:
Robi je pewnie jeden producent i tylko brandy się zmieniają.
:
Dlatego właśnie sądzę, że jest to Jualong. Maja potencjał. Werki oczywiście są od kooperantów, ale reszta jest trzaskana na miejscu.
svedos napisał: |
Robi je pewnie jeden producent i tylko brandy się zmieniają. |
Dlatego właśnie sądzę, że jest to Jualong. Maja potencjał. Werki oczywiście są od kooperantów, ale reszta jest trzaskana na miejscu.
:
BTW, a wiecie skąd je wysylają...?
Z GUOJIHANJIANYUNYINGZHONGXIN. Serio, mam takie miasto na trackingu.
Z GUOJIHANJIANYUNYINGZHONGXIN. Serio, mam takie miasto na trackingu.
:
Matyr: nie mów, że nigdy nie słyszałeś o Gudźihandźianjunjingzongksin
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
eeee nie.
Iks1984 napisał/a: |
Matyr: nie mów, że nigdy nie słyszałeś o Gudźihandźianjunjingzongksin |
eeee nie.
:
atakujemy małymi grupami, milion z prawej, milion z lewej.
Rudolf napisał/a: |
Taka tam wieś , milion mieszkańców |
atakujemy małymi grupami, milion z prawej, milion z lewej.
:
tak mi się skojarzyło
http://www.joemonster.org...cji_stadionowej
matyr napisał/a: | ||
atakujemy małymi grupami, milion z prawej, milion z lewej. |
tak mi się skojarzyło
http://www.joemonster.org...cji_stadionowej
perfekcja to tylko cel...
/Marcin
/Marcin
:
Gudźihandźianjunjingzongksin (lub raczej GUO JI HAN JIAN YUN YING ZHONG XIN - bo chinole nie uzywaja spacji jak pisza) to centrum wysylania paczek miedzynarodowych Chinskiej poczty.
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
mhm, też to potem rozszyfrowałem. Cwaniaki.
Odpowiedz do tematu
Janek napisał/a: |
Gudźihandźianjunjingzongksin (lub raczej GUO JI HAN JIAN YUN YING ZHONG XIN - bo chinole nie uzywaja spacji jak pisza) to centrum wysylania paczek miedzynarodowych Chinskiej poczty. |
mhm, też to potem rozszyfrowałem. Cwaniaki.