Nowe TAO 190 w pre-order
Odpowiedz do tematu

:
na bogato :D wszystkiego pod komin

:
Już wysłałem zapytania o mechanizm i kiedy i za ile.

:
Właśnie dostałem najnowsze zdjęcia i info o produkcie oraz warunkach sprzedaży na eBay.
Nie polecam wersji BD bo są z niebieskim bezelem. Ja najbardziej jestem zdecydowany na TAO-193WD.
Na zdjęciach poniżej jest TAO-192WD a na ostatnim TAO-191BD.

Cytat:

the most update photos has sent to you. we have the stock now and being quality checking. it build with rubber strap. and folding clasp.
Shanghai watch co. automatic movement with true date week month fuctions. luminous hand and marks, 43mm case 12mm thickness. custom make rubber strap. we will price: $98.89 on our web store. thank you. all color choice available.
the price on ebay will $5 extra than our webstore.

thank you.

Ostatnio zmieniony przez meras 2011-01-28, 12:23, w całości zmieniany 4 razy
:
A gdzie są szpecące ten zegarek napisy w stylu "retrograte" albo " tour billon" :?: :shock:
Czyżby :?: ... No nie do wiary .. :shock: :mrgreen:

:
Wysłałem jeszcze pytanie potwierdzające Blue Besel oraz zapytanie o numerek jaki będzie na kopercie.
Szkoda że czarna tarcza jest tylko z niebieskim bezelem. Ideał byłby ze złotymi indeksami, czarnym bezelem i czarną tarczą :???:

Ostatnio zmieniony przez meras 2011-01-28, 12:32, w całości zmieniany 1 raz
:
No przecież widać numerek ;-)
Myślisz, że na każdym będzie inny? :shock: :shock:

:
Subtarczka na dole to czas 24h,czy zegarek ma slynna z tanszych chinczykow komplikacje "double seconds"? :lol:

"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
Roscosmos
[Usunięty]
:
okropnie brzydkie zegarki .....dawca designu zresztą także. Tao ma duży potencjał....materiały są ok i widać dużo z nimi potrafią nawywijać ale designerzy do kąta!

:
Roscosmos, W tym rzecz, że oni chyba nie mają dizajnerów.
Tylko kopistów niestety. :cry:

:
Mogło być przynajmniej 007...

FORZA Robert!
RK WRT
:
Albo 666 :twisted:

"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
to firma Tao Intl. a nie Satan inc. :D

:
Jak kupilem diverka z lat 60, 666 feet, to tez jest swiss made,a nie hell made.Czerwony to ukrywa,ale my znamy prawde :twisted:

Szatan ma przyjaciol na calym swiecie :mrgreen:

:
To czarno-biale widzi mi sie bardzo :smile:

Noze tez lubie
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum