Rakieta Automat
Odpowiedz do tematu

mapeth
[Usunięty]
:
na allegro właśnie pojawiła się śliczna niebieska rakieta w automacie
http://allegro.pl/rakieta...1442739527.html
szkoda tylko, że cena z kosmosu...

:
No z kosmosu to moze nie. Ja za moją w nieco gorszym, ale jednak gorszym stanie (głownie rysy na deklu) dałem wprawdzie 2x mniej, ale jak doliczyć 60zł za zegarmistrza, to wychodzi 160zł, wiec prawie tyle, co za tą. A jak doliczymy pasek za 40zł... :)
Jeśli sprzedawca mówi prawdę, że jest W PEŁNI sprawna, to cena nie jest wcale kosmiczna, choć mogłaby być te 50zł niższa.

Ну, погоди! :wkurzony:
:
MONTECHRISTO sprzedaje zegarki już od dawna, więc można mu wierzyć.
Inna sprawa, że ceny ma niemałe i potrafi bardzo pozytywnie fotografować zegarki ;)

:
pmwas napisał/a:
No z kosmosu to moze nie. Ja za moją w nieco gorszym, ale jednak gorszym stanie (głownie rysy na deklu) dałem wprawdzie 2x mniej, ale jak doliczyć 60zł za zegarmistrza, to wychodzi 160zł, wiec prawie tyle, co za tą. A jak doliczymy pasek za 40zł... :)
Jeśli sprzedawca mówi prawdę, że jest W PEŁNI sprawna, to cena nie jest wcale kosmiczna, choć mogłaby być te 50zł niższa.

Akurat ten pasek to w hurtowni kupił za max 4 PLN i to jeśli przepłacił :mrgreen:

:
wahin napisał/a:
MONTECHRISTO sprzedaje zegarki już od dawna, więc można mu wierzyć.

Z tym bym polemizował - raz kupiłem od niego zegarek po przeglądzie w super stanie technicznym do którego musiałem dołożyć ~80 PLN bo się okazało że szlag trafił wahnik automatu i parę innych tam.. :evil:

No ale może ja miałem pecha a wszystkiemu winna poczta :mrgreen: Niemniej od niego już nie kupuję.

Miałem go zwrócić ale chodził za mną długo no i wybierała go żona na prezent - Czarny Poljot 55 :mrgreen:

Ostatnio zmieniony przez quest 2011-02-02, 20:43, w całości zmieniany 2 razy
:
Takie paski kupuję w znajomej hurtowni po 2 zł :)

:
wahin napisał/a:
Takie paski kupuję w znajomej hurtowni po 2 zł :)

:mrgreen: dlatego napisałem że jak zapłacił 4 to ostro przepłacił :lol:

:
No plis, jak wiem, ze ten pasek nijak się ma do mojego Morellato :grin: . Ale faktem jest, ze za moją rakietę 200zł dałem, wiec cena jednak taka kosmiczna nie jest :)

:
pmwas napisał/a:
No plis, jak wiem, ze ten pasek nijak się ma do mojego Morellato :grin: . Ale faktem jest, ze za moją rakietę 200zł dałem, wiec cena jednak taka kosmiczna nie jest :)

pmwas status materialny Ci się najwyraźniej podniósł :mrgreen: kiedyś pisałeś że grasz w dwucyfrowej lidze.... :razz:

:
Ojejku, no generalnie tak. Choć czasem zdarzają się takie wypadki przy pracy :) Zresztą do Bytomia z dwucyfrowym portfelem po prostu nie jeżdzę, bo mi to tylko ciśnienie podnosi - to jak wyjazd do muzeum - tylko można pooglądać :) A na zegarki mam ograniczony miesięczny budzet i tak to z reguły jest, że jak raz poszaleję to potem cały miesiąc cierpię :grin:

Ostatnio zmieniony przez pmwas 2011-02-02, 21:06, w całości zmieniany 2 razy
Ritter
[Usunięty]
:
Jak wiecie nie przepadam za automatami ale... Tak sobie ją obejrzałem
i nie wydaje mi się by ce była wygórowana. Mechanizm wygląda naprawdę
dobrze jak i cały zegarek. Tak jakby przeleżały kilkadziesiąt lat w szafie.
Mechanizm jest zacny pod względem konstrukcyjnym. Póki co miałem
niestety tylko raz pracować nad nim.
Zegarek wydaje się akurat do noszenia. Do gablotki to zbrodnia!

:
Ritter napisał/a:

Zegarek wydaje się akurat do noszenia. Do gablotki to zbrodnia!

Święte słowa :mrgreen:

:
Ech, ja odkąd się wy...em (sory, ale to nie był zwykły upadek :twisted: ) na lodzie pakując całe niemal przedramię w bardzo głęboką kałużę rzadko noszę vintag'e. Wtedy byłem tak szczesliwy, że na łapie był wodoszczelny Buran a nie Sławcia czy - aż strach pomyśleć - K43, ze teraz noszę Citizena, Burana, Amfibię, a starocie na półeczkę :grin:

:
No ale jak byś miał inny zegarek np. takiego K43 to byś był inaczej wyważony i może byś się nie wyrżął :wink:

:
Albo jakby wyrżną - to by sobie nadgarstek złamał :lol: ...

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum