Nowe TAO 190 w pre-order
Odpowiedz do tematu

:
:oops: mnie ten pierwszy (stal, czarna tarcza) to się nawet podoba :oops:
ale pozostałe wersje to ewidentne pasztety :neutral:

СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Karol Kłósek napisał/a:
:oops: mnie ten pierwszy (stal, czarna tarcza) to się nawet podoba :oops:
ale pozostałe wersje to ewidentne pasztety :neutral:

+1

"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
El Toro jest z tegorocznej kolekcji ... cena katalogowa (czyli taka której nikt nie płaci bo zawsze jest oferowany w niższej) to 37 600 ojro. O ile się nie mylę to jest w salonie w Galerii Mokotów.

Ten Tao nawiązuje stylistycznie ale nie jest zerżnięty w 100% jak Tao-Corum dlatego jeszcze bardziej do mnie przemawia niż ten Tao Admirals Cup.

:
To akurat faktoza. Jest ewidentnie na UN stylizowany, ale też ewidentnie się od niego rózni.

Czino
[Usunięty]
:
Z tym się z gadzam Panowie i myślę, że to była dobra decyzja ze strony TAO ;)

:
Dobra decyzją byłoby z ich strony zatrudnienie porządnego projektanta i wypieprzenie na chiński bruk tego kreatywnego pacana od napisów. Mają dobrą jakość, pudełka, papiery, przywieszki i inne duperele. Mogą być normalną firmą zegarkową. Moigliby łaskawie wyrosnąć już z tego pionierstwa. :cool:

Foch und Ch.
:
Kuba +1
Chociaż przyznaj, że sposób na iznes jest też mało stresujący, a pewny :lol: Może o to kaman ...

:
Racja Alamosie i jak Tao będzie chciało to tak kontynuowac jak teraz to się nie zdziwię tylko nic od nich nie kupię ... taka groźba :razz:

Foch und Ch.
Czino
[Usunięty]
:
Z tym się zgodzę Kubo, że mogliby sobie dać spokój z tymi napisami etc., ale z drugiej strony cieszę się, że to El toro od TAO nie jest tak totalnie zerżnięte jak np.corum czy chrono do złudzenia przypominające TH.

:
Ja na razie czekam na koniec pre-order i info o deklu i mechanizmach. Na razie "look'n good" :!: :mrgreen: :twisted:

:
kubama napisał/a:
Racja Alamosie i jak Tao będzie chciało to tak kontynuowac jak teraz to się nie zdziwię tylko nic od nich nie kupię ... taka groźba :razz:

Strach niechybnie padł na nich z góry, jako orzeł biały :lol:

:
Myślę że oni mają to w ... głębokim poważaniu ;)
Ile czasu nikt nic z tym nie robi , a sprzedaż jest .

:
Z innego profilu zegarek jeszcze zyskuje:

Bardzo ciekawie rozwiązany został problem umiejscowienia wskazania dnia miesiąca .... 4 wskazówka. Numery dni są na obramowaniu tarczy.

Ostatnio zmieniony przez meras 2011-01-27, 18:40, w całości zmieniany 1 raz
:
Nooo, temu to można węża wpuścić :lol: ...

:
A już nie wpuścili dwóch?

FORZA Robert!
RK WRT
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum