Boxer boxer uber alles
To jedyny słuszny układ silników motocyklowych
Odpowiedz do tematu
:
:
Chyba że jednocylindrowy Diesel w indyjskim wynalazku.
:
Najlepszy jest jednocylindrowy boxer, a jeszcze lepsza jednocylindrowa V-łka
A poważnie, to widziałem taki wynalazek. Jednocylindrowy motocykl o pojemności 350 ccm, jakis koreański. Cylinder pochylony do przodu, a za nim drugi. Na oko typowa V-ka, i to spora. Tyle że w drugim ''cylindrze'' był ukryty gaźnik i filtr powietrza, a z drugiej strony schowek na narzędzia Boczki otwierane, ale aluminiowe, wszystko żebrowane, fajnie spasowane i zmyłka totalna
A poważnie, to widziałem taki wynalazek. Jednocylindrowy motocykl o pojemności 350 ccm, jakis koreański. Cylinder pochylony do przodu, a za nim drugi. Na oko typowa V-ka, i to spora. Tyle że w drugim ''cylindrze'' był ukryty gaźnik i filtr powietrza, a z drugiej strony schowek na narzędzia Boczki otwierane, ale aluminiowe, wszystko żebrowane, fajnie spasowane i zmyłka totalna
:
Wy już mnie niczym nie ździwicie Koło mnie chłopaki buduą od podstaw motory na zamówienie. Oglądałem wczoraj DWULITROWY silnik który montują w jakimś chopperze. Z JuSej ściągnięty. Kufa, ktoś tym będzie pole orał
:
Hehe, temat dziary na deklu przeszedł w temat motocyklowy.
2 litry w moturze, to juz nic szokującego dziś. Seryjne maszyny tyle mają. Kawasaki Vulcan ma 2 litry w dwóch garach, a Triumph Rocket ma w trzech garach 2300!!!
A Boss Hoss ma w ośmiu garach w układzie V 5700 ccm!
I to jest czad i hardkorrrrr dopiero...
2 litry w moturze, to juz nic szokującego dziś. Seryjne maszyny tyle mają. Kawasaki Vulcan ma 2 litry w dwóch garach, a Triumph Rocket ma w trzech garach 2300!!!
A Boss Hoss ma w ośmiu garach w układzie V 5700 ccm!
I to jest czad i hardkorrrrr dopiero...
:
Wiecie jak wygląda kwestia graweru w PVD? Grawer odsłoni srebrny kolor dobrze myślę?
:
Weteranowi ZOMO - Rodacy
Z PitBulla zdaje się
Z PitBulla zdaje się
:
????
Co autor miał na myśli?
Darek1974r napisał/a: |
Weteranowi ZOMO - Rodacy
Z PitBulla zdaje się |
????
Co autor miał na myśli?
:
Autor miał pewnie na myśli, że tu może coś napisać
wahin napisał/a: |
autor miał na myśli |
Autor miał pewnie na myśli, że tu może coś napisać
:
Odpowiedz do tematu
A mogę cos napisać? Naprawdę?
Więc:
Jeden z odcinków PitBull-a (taki serial o Policji).
Policjant odchodzi na emeryturę i dostaje w prezencie od kumpli szablę z grawerem:
"Weteranowi ZOMO - Rodacy"
Na deklu zegarka tez się zmiesci.
Teraz jaśniej?
Więc:
Jeden z odcinków PitBull-a (taki serial o Policji).
Policjant odchodzi na emeryturę i dostaje w prezencie od kumpli szablę z grawerem:
"Weteranowi ZOMO - Rodacy"
Na deklu zegarka tez się zmiesci.
Teraz jaśniej?