Wreszcie dotarł.
Odpowiedz do tematu
:
Oj tam, oj tam.
Z przodu mnie się też podoba.
Ale faktycznie z tyłu bardziej
Z przodu mnie się też podoba.
Ale faktycznie z tyłu bardziej
:
To jest ZEGAREK, Svedos. Takie coś co czas mierzy Fakt że strasznie brzydki, to na pierwszy rzut oka ciężko się rozpoznać
Niech sie nosi Sylwek, tyko obiecaj że nie będziesz pokazywa za często ...
Niech sie nosi Sylwek, tyko obiecaj że nie będziesz pokazywa za często ...
:
Moi Drodzy, to pięknie wykonany zegarek firmy Tao International - stary model, bez limitowanej luminowy, tour billiona i innych takich.
Może nie jest wzorem czytelności, ale też nie ma problemu z odczytem wskazań.
O w ogóle to się odczepta, bo każdy powinien mieć jednego szkieletora!
Choćby po to, żeby nie chcieć następnych.
A ten był wyjątkowo tani (42$), więc jest bardzo ok.
Może nie jest wzorem czytelności, ale też nie ma problemu z odczytem wskazań.
O w ogóle to się odczepta, bo każdy powinien mieć jednego szkieletora!
Choćby po to, żeby nie chcieć następnych.
A ten był wyjątkowo tani (42$), więc jest bardzo ok.
:
Ale fakt że śmiesznie jest mechanizm wyszkieletowany - to jest na 99% standardowy, tylko że "negatyw" z niego zrobili
:
Jedyne co jest godne zauważenia to dodatkowy"mostek" przygrywający cały mechanizm od strony dekla.
:
Dawać węża
:
Mnie się podoba, a Wy się nie znacie!
I tego będę się trzymał!
Ghostdog o co chodzi z tym wężem?
I tego będę się trzymał!
Ghostdog o co chodzi z tym wężem?
:
...Santino, oj, oj, oj, nie czytasz forum, nie czytasz, skoro nie znasz stwierdzenia o wężu
:
Że tylko brakuje żeby pod szkiełko nasrać i wpuścić węża. Temu szkieletoru Jak na Melepety Eternie
Ale rozgreszam cię Sylwuś, ani chybi byłeś pijany jak żeś go klikal, albo co najmniej kaprawy na jedno oko Teraz go postaw na honornym miejscu z podpisem "Wódka wpuszcza ZUO do domu twego"
Ale rozgreszam cię Sylwuś, ani chybi byłeś pijany jak żeś go klikal, albo co najmniej kaprawy na jedno oko Teraz go postaw na honornym miejscu z podpisem "Wódka wpuszcza ZUO do domu twego"
:
Jakoś mi umknęło.
Krzysiek, nie pamiętam, ale raczej na trzeźwo - to wtorek był, więc raczej nie piłem za dużo.
Odpowiedz do tematu
Maxio napisał/a: |
...Santino, oj, oj, oj, nie czytasz forum, nie czytasz, skoro nie znasz stwierdzenia o wężu |
Jakoś mi umknęło.
Krzysiek, nie pamiętam, ale raczej na trzeźwo - to wtorek był, więc raczej nie piłem za dużo.