Ruski po 50-tce
Odpowiedz do tematu

:
Buczo Ałmaz piękności :roll: Gratuluję

:
Sygnał

:
Zacny staruszek :) Mam takiego w częściach, niekompletnego. Może kiedyś poskładam :)

:
Noo :!:
Niekulawy :!:
Dekiel jaki? Podwójny ?

:
Taki

:
No i gitarra - taki ma być :-)

:
Buran, śliczny sygnał, a Buczo za ałmaaza to wiesz co masz zrobić, tylko mocno, najlepiej o beton.

Szczere hejty, oba z mojej wishlisty :mad:

:
Pozwolę sobie wrócić do Sportivnyje. Chciałem zapytać, czy ktoś z was posiada w kolekcji modele z białą tarczą? ( Ale nie te z serii z biegaczami itp) Jeśli tak poprosiłbym o jakieś zdjęcia :)

:
Hmm...dobre pytanie, mam standardowo biegacza (choć z nieoryginalną minutową)

Czarnego /militarnego/ w naprawie, ale białego nie widziałem, zastanawiam się czy mi kiedyś nie mignął, ale chyba nie - nie wiem czy o tych czarnych się nie mówi że to "militarne", ale białe? Patrzyłeś na ussr?

:
...ja też mam biegacza:

...ale z tego co pamiętam powinien tam siedzieć w środku jakiś 17 kamieniowiec, a u mnie tyra sobie 15?

:
Maxio, 2-57 ładny wiek:)
wskazówki piękne i prawidłowe, brak sekundy no i nieco poturbowany...

:
...chcę go zostawić tak jak jest. Po dziadku mam ten zegarek i nic przy nim nie będę robił. Dziadek go tak nosił i niech tak zostanie.

...2-57 - to znaczy '57 luty czy coś tak jakoś?

Ostatnio zmieniony przez Maxio 2011-01-19, 10:56, w całości zmieniany 2 razy
:
2 kwartał roku 57 :)

:
Maxio i to jest słuszna koncepcja wiele razy szłyszałem jak ludzie doprowadzali do porządku zegaki po dziadku tylko, że po takim procesie z zegarka po dziadku niewiele zostawało.
Buczo na tej ikonce to Ty? :mrgreen:

:
Nie, to moje marzenie :D
A jednocześnie zgrabna gra symboli. Piękna kobieta na tle flagi państwa, które wytwarzało ukochane przeze mnie zegarki :)

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum