Odpowiedz do tematu
:
Dziękuję Ci bardzo, Nicku - za wyróżnienie, jak również za wspaniałą nagrodę, ale chyba przede wszystkim za wspaniały zaiste pomysł na rozładowanie atmosfery.
Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
:
Zaiste rozrywka była to przednia.
Dobry humor na te szare dni - to dobre lekarstwo
wszystkie wierszyki fajne.
Nad swoim faworytem chwilę się zastanawiałem - żeby nie było, ze się znów z Kizi nabijamy.....ale nie możemy się autocenzurować.
Wiersz porządny, długi i z rymami.
Nooo, książkowy przykład.
Więc:
- 2 Vice Miss zostaje - kolegii Wywiada "Wpadka" .
Poproszę adres do wysyłki Laureata na PW
Ostatnio zmieniony przez GrzecH 2011-01-08, 13:32, w całości zmieniany 1 raz
Wywiad napisał/a: |
Wpadka
Pomysł wielki, lecz nie nowy by zegarek mieć klubowy Taki jakiś unikalny nie dla plebsu osiągalny Rozpoczęła się draka co tu wybrać dla Polaka Nurki, toole i fliegery i klasyki pod gajery Wszyscy żwawo potwierdzają, że koncepcję taką mają by to Stowa w swym warsztacie dokonała w cyferblacie małych korekt, w swej idei Bauhausowej cream Antei Myśl to słuszna, niebanalna iż ta czcionka zbyt formalna poprawiona należycie doda jej uroku skrycie I ta czerwień sekundnika co na Ecie głośno cyka wniesie w tło kremowej tarczy więcej życia, to wystarczy by się cieszyć wnet zegarkiem razem z szefem, Panem Darkiem No i walnąć setkę z lodem oblewając sukces z Klodem. Jorg już zbiera zamówienia W tłumie słychać już westchnienia Sikor piękny, rewelacja prestiż factor, limitacja Wszystkich już ciekawość zżera jak wygląda ten ideał Lecz to wpadka się zdarzyła obrabiarka się schrzaniła Na rotorze te piątale jakieś dziwne dwa drągale Sterczą w górę dwa kikuty czy ten grawer jest zepsuty? Patrząc bliżej, jakaś ściema bo w tych piątkach daszków nie ma! Jorg nabiera wody w usta Nie chce wierzyć w te oszustwa. Nawet w swych proroctwach Nostradamus nie pisał o takich dziadostwach Czas się podnieść by iść dalej i zapomnieć o niechcianej wyrządzonej przez Schauera małej wpadce od grawera Przecież Stowę wciąż kochamy bo czas szybko leczy rany ! |
Zaiste rozrywka była to przednia.
Dobry humor na te szare dni - to dobre lekarstwo
wszystkie wierszyki fajne.
Nad swoim faworytem chwilę się zastanawiałem - żeby nie było, ze się znów z Kizi nabijamy.....ale nie możemy się autocenzurować.
Wiersz porządny, długi i z rymami.
Nooo, książkowy przykład.
Więc:
- 2 Vice Miss zostaje - kolegii Wywiada "Wpadka" .
Poproszę adres do wysyłki Laureata na PW
Ostatnio zmieniony przez GrzecH 2011-01-08, 13:32, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez Wywiad 2011-01-08, 15:05, w całości zmieniany 1 raz
Dziękuję za wyróżnienie
Cieszę się niezmiernie
aż mi się przypomniało http://www.youtube.com/watch?v=FfLmKZ2ewa8
Wierszyk miał być z humorem, lecz bez żadnej złośliwości. Żadnej osoby występującej w wierszu nie chciałem urazić.
Cieszę się niezmiernie
aż mi się przypomniało http://www.youtube.com/watch?v=FfLmKZ2ewa8
Wierszyk miał być z humorem, lecz bez żadnej złośliwości. Żadnej osoby występującej w wierszu nie chciałem urazić.
Ostatnio zmieniony przez Wywiad 2011-01-08, 15:05, w całości zmieniany 1 raz
:
Przed chwilą odebrałem z poczty nagrodę. Pasek jest jeszcze fajniejszy w naturze, niż na zdjęciach. Jeszcze raz serdecznie dziękuję Organizatorowi oraz Szanownemu Żiri.
Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
:
A ja tylko dodam nieśmiało że wielkie wrażenie zrobił na mnie wiersz Blaza, może dla tego że na poważnie był bardziej ? Zwycięzcom szczere graty, i oczywiście Pomysłodawcy tematu!
:
Pióro dzisiaj doszło, dzięki bardzo Marcin
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Odpowiedz do tematu
Niech się nosi... znaczy piszę