Miro nie ma co zwlekać tylko zakładaj wątek o JVD!
a i nie zapominaj też o modelach dla naszych szanownych koleżanek małżonek
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
Witam,
pora pokazac coś nowego w wydaniu Adraiatica. Cykający automacik z ETĄ 2824
Jest wersja z białą tarczą lub z czarną.
ADRIATICA 98197 All Stainless Steel AUTO 5 Atm
Cena sugerowana 1.150 PLN...po negocjacjach może być mniej.
Troszkę danych: stal nierdzewna, polerowana, szkło mineralne, utwardzane.
Wymiary:szerokość koperty 40 mm z koronką 43, wysokość koperty w rogach 58 mm a więc zegarek na dość obszerny nadgarstek. Grubość zmienna, w środku 13 mm na brzegach mniej. Podwójna zapinka, bransoleta szer.24 mm, regulowana. Mechanizm ETA 2824.1 26 kamieni. Z tyłu szkiełko, wziernik do wnętrza.
pora pokazac coś nowego w wydaniu Adraiatica. Cykający automacik z ETĄ 2824
Jest wersja z białą tarczą lub z czarną.
ADRIATICA 98197 All Stainless Steel AUTO 5 Atm
Cena sugerowana 1.150 PLN...po negocjacjach może być mniej.
Troszkę danych: stal nierdzewna, polerowana, szkło mineralne, utwardzane.
Wymiary:szerokość koperty 40 mm z koronką 43, wysokość koperty w rogach 58 mm a więc zegarek na dość obszerny nadgarstek. Grubość zmienna, w środku 13 mm na brzegach mniej. Podwójna zapinka, bransoleta szer.24 mm, regulowana. Mechanizm ETA 2824.1 26 kamieni. Z tyłu szkiełko, wziernik do wnętrza.
--
Pozdrawiam
Miro
Pozdrawiam
Miro
:
No fajne to jest, fajne !
Zamienić bransoletę na fajne brązowe kroko - i cymes-malina!
Zamienić bransoletę na fajne brązowe kroko - i cymes-malina!
:
fajna ta adriatica podoba mnie się
:
Faktycznie tak można będzie zrobić. Zegarek ma mullerowski kształt koperty, paseczek dopasujemy i zobaczymy jak to wyjdzie.
Cytat: |
Zamienić bransoletę na fajne brązowe kroko - i cymes-malina! |
Faktycznie tak można będzie zrobić. Zegarek ma mullerowski kształt koperty, paseczek dopasujemy i zobaczymy jak to wyjdzie.
--
Pozdrawiam
Miro
Pozdrawiam
Miro
:
Poszukuję w imieniu kumpla punktu serwisowego, coby się podjął naprawy zegarka Adriatica. Nie znam modelu, kwarc jakowyś, który uległ wypadkowi rowerowemu. Najlepiej jakby można było zegarek wysłać, ewentualnie gdzieś w Częstochowie, Katowicach, ewentualnie w Łodzi. macie może namiary na takąż instytucję?
:
Napisz priwa do założyciela tego wątku Mira Rawinskiego, może on coś zaradzi albo podpowie gdzie się udac
:
Na żywo wygląda całkiem nieźle na ta Adriatica
:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM 2011 ROKU!
Drodzy Koledzy, zaniedbałem Was i Forum ale będzie POPRAWA i na ile czas pozwoli postaram się coś nowego zaprezentować
Drodzy Koledzy, zaniedbałem Was i Forum ale będzie POPRAWA i na ile czas pozwoli postaram się coś nowego zaprezentować
--
Pozdrawiam
Miro
Pozdrawiam
Miro
:
Będziemy czekać z niecierpliwością.
:
a ja się przypomnę Mirku we własnej osobie , bo mi Zenek spieszy 5 minut na dobę
:
Pięć minut to dużo, trzeba go dostarczyć do nas do regulacji. Nowogrodzka 16 od 11-18.00
Kyle napisał/a: |
a ja się przypomnę Mirku we własnej osobie , bo mi Zenek spieszy 5 minut na dobę |
Pięć minut to dużo, trzeba go dostarczyć do nas do regulacji. Nowogrodzka 16 od 11-18.00
--
Pozdrawiam
Miro
Pozdrawiam
Miro
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Zamykam ten temat i przenoszę do działu europejskiego, ponieważ Miro nie jest chyba zainteresowany prowadzeniem tego podforum.