Odpowiedz do tematu
:
Janek chyba też go ma.
:
Kubama ma Parnisy, one mają większe koperty, 46mm, Tao Bell ma kopertę chyba 42mm, to maluszek.
:
Ostatnio zmieniony przez kadarius 2011-01-11, 14:08, w całości zmieniany 1 raz
tak - Tao to 42 mm więc tarcza pewnie jakieś 36mm max
Ostatnio zmieniony przez kadarius 2011-01-11, 14:08, w całości zmieniany 1 raz
:
Ja proponuję kupić a potem zmierzyć tarczę i mechanizm i dobierać kopertę - coś się znajdzie na pewno
O nie wiedziałem że to tao jest mniejsze, myślałem, że to normalny rozmiar 46x46
O nie wiedziałem że to tao jest mniejsze, myślałem, że to normalny rozmiar 46x46
:
Swoją drogą niektóre są całkiem, całkiem .. Tylko imo maluchy. Ten zegar powinien mieć co najmniej 44mm bez koronki.
Cytat: |
Size
42mm(diameter excluding crown) 46mm(diameter including crown) 11.5mm(thickness). 34mm-20mm strap(fit 24mm width strap) |
Swoją drogą niektóre są całkiem, całkiem .. Tylko imo maluchy. Ten zegar powinien mieć co najmniej 44mm bez koronki.
:
na lapie on wyglada na sporo wiekszy, szczegolnie wersja w stali szczotkowanej.
Pozdr
s.
Tomek napisał/a: |
Swoją drogą niektóre są całkiem, całkiem .. Tylko imo maluchy. Ten zegar powinien mieć co najmniej 44mm bez koronki. |
na lapie on wyglada na sporo wiekszy, szczegolnie wersja w stali szczotkowanej.
Pozdr
s.
:
jest optycznie większy bo po przekątnej to ma pewnie z 55mm min. Te ojca Jakuba to są giganty! normalnie nie nadają się do normalnego użytkowania
:
No niestety nie...ale smaczek jest, oj jest
Odpowiedz do tematu
Blaz napisał/a: |
Janek chyba też go ma. |
No niestety nie...ale smaczek jest, oj jest
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "