Slava + Panarai = Slavarai
Odpowiedz do tematu

: Slava + Panarai = Slavarai
Kupiona chwile temu, ale nareszcie doczekała się mini galerii:

Latać też lubi :)

:
fajny sławomir :) - jak widzę ten model sławy robi się kultowy :) - jest jeszcze taki sam z żółtą tarczą ale chyba aż takiej popularności nie zdobył

Darecki
[Usunięty]
:
Ładna Słavka xD ładnie utrzymana i w ogóle...

PS. Datę zmień :P

:
Ten model ma coś w sobie :)

Niby tarcza nic odkrywczego, ale koperta nadrabia bardzo mocno.

:
To jeden z moich ulubionych zegarków "casual", z tym że noszę na brązowym pasku, tak "panerajowato" specjalnie :lol: ... Świetny. niech się nosi!

:
Bez dwu zdań - fajna!

Kuba, nawet pasek masz taki, jak w mojej. Idę sprawdzić, czy jeszcze ją mam w pudełku :>

:
paski to zdaje się obaj macie ode mnie :P :P

:
Ładna ta Sławka, też mam taką, kiedyś chciałem ją sprzedać, ale w końcu nie zdecydowałem się i dobrze ! Na razie czeka na wizytę u zegarmistrza - trzeba wykąpać mechanizm.

:
Odświeżam delikatnie temat :wink:

Blaz
[Usunięty]
:
Piękne zdjęcie!

:
Ghostdog, fotka świetna, oddaje urok tego łocza, mimo że mam ich kilka sztuk to zawsze ilekroć ją widzę rozważam zakup. No i oczywiście fantastyczny dwu bębnowy werk, oraz typowe dla sław cienkie i kruche czopy balansu i czasem problematyczna oś wskazówki sekundowej.

Niech się nosi - szczere graty!

:
Zdjęcie śliczota!

:
Świetna fotka :)
Musze się za polerkę i czyszczenie mojego wziąć. Jakby któryś z kumotrów miał do odstąpienia tarczę do niego to bardzo chętnie przygarnę :)

Ostatnio zmieniony przez Nathan 2011-01-10, 17:25, w całości zmieniany 1 raz
Marcin
last.fm
纳丹
:
są śliczne - sam taką kiedyś przygarnąłem niejako przy okazji kupując garniturowego wostoka do kolekcji :sad: skończyło się tym że wostoka już nie ma a sławka nadal w kolekcji - niestety złota i na dodatek czeka na spa :oops:

Zawodowcy są przewidywalni - strzeż się amatorów...
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum