Pytanie to znawców - co to może być za werk? Nie wiem czy się może do czegoś przydać na części czy jedynie pod walec?
Z przodu toto wygląda tak, jeśli to może pomóc w identyfikacji. Wszystkie małe tarcze w pełni funkcjonalne.
Odpowiedz do tematu
: co to za werk?
:
Walec
:
Ostatnio zmieniony przez Janek 2011-01-06, 18:28, w całości zmieniany 1 raz
Ee,werk i wskazowki by mozna wyjac i uzyc do jakiegos moda.Dopiero wtedy pod walec
Edyta:kopertke w sumie tez,tylko by sie trzeba bylo tych podrobkowych napisow pozbyc.
Edyta:kopertke w sumie tez,tylko by sie trzeba bylo tych podrobkowych napisow pozbyc.
Ostatnio zmieniony przez Janek 2011-01-06, 18:28, w całości zmieniany 1 raz
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Podróbka. Tego się u nas nie toleruje.
:
Dlatego umieszczone w odpowiednim dziale. Pytanie czy np. po pozbyciu się rotora sam mechanizm ma jakąś wartość. Czy to np Miyota czy jakiś chiński szmelc no name.
Blaz napisał/a: |
Podróbka. Tego się u nas nie toleruje. |
Dlatego umieszczone w odpowiednim dziale. Pytanie czy np. po pozbyciu się rotora sam mechanizm ma jakąś wartość. Czy to np Miyota czy jakiś chiński szmelc no name.
:
Werk beznadziejny a sam zegarek-szkoda gadać.
:
Żadnej.
To najtańsze guano z puszki wycięte. Z tego co widzę to jakaś wariacja na temat ST6. Możesz bez żalu dać całość psu do zabawy
Segoy napisał/a: |
Dlatego umieszczone w odpowiednim dziale. Pytanie czy np. po pozbyciu się rotora sam mechanizm ma jakąś wartość. Czy to np Miyota czy jakiś chiński szmelc no name. |
Żadnej.
To najtańsze guano z puszki wycięte. Z tego co widzę to jakaś wariacja na temat ST6. Możesz bez żalu dać całość psu do zabawy
:
Ostatnio zmieniony przez Segoy 2011-01-06, 21:35, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Oki doki. O to mi chodziło.
Dzięki!
ps. tylko skąd ja psa wezmę?
Dzięki!
ps. tylko skąd ja psa wezmę?
Ostatnio zmieniony przez Segoy 2011-01-06, 21:35, w całości zmieniany 1 raz