VostoK Europe ICEBREAKER ARKTIKA
Odpowiedz do tematu

WAR
[Usunięty]
:
Robak, przykro mi rozwiewać Twoje nadzieje, całkiem niedawno przez moje ręce przeszedł Glashutte, coś tam na nim było Nautic Instruments bodajże który wyglądał niemal identycznie jak ten VE. Nawet chyba posiadał takie nity po bokach :)

:
no cóż, pewnie jestem skażony genetycznie i podobają się mi tylko podróbki :wink: :lol: :lol:

:
Pozostaje jeszcze tylko kwestia który był pierwszy, bo być może to Glashutte skopiował VE :wink:

WAR
[Usunięty]
:
Zwracam honor, jednak niepodobny :)

:
Podobny, podobny tylko jak specjaliści z Glashutte kopiowali to sobie z nitami nie poradzili :wink: :lol:

:
A chłopaki z Longina jak robili Dolce Vita, to im już w ogóle jakaś metroseksualna kopia tej Arktiki wyszła. :)

: Re: VostoK Europe ICEBREAKER ARKTIKA
svedos napisał:

Warto, niejako "przy okazji", zauważyć że TEN werk został przez "szanowanych kolekcjonerów" określony jako brzydszy od seryjnego Seiko 7SXX...

Każ kto MA zegarek - sam wie jak się do tego ustosunkować :wink: ...

Svedos - naprawdę fajna sztuka, podzielam zdanie Robaka! Przepraszam że po czasie, ale staram sie odrabiać urlopowe zaległości :)

:
No raczej nie da się ukryć że ten werk, a raczej jego zdobienie to w porównaniu z rzeczonym Seiko to coś strasznego, mniemam że ci zacni kolekcjonerzy na własne oczy ani jednego ani drugiego nie widzieli. :wink:

: Re: VostoK Europe ICEBREAKER ARKTIKA
ALAMO napisał:
Warto, niejako "przy okazji", zauważyć że TEN werk został przez "szanowanych kolekcjonerów" określony jako brzydszy od seryjnego Seiko 7SXX...

A, chłopaki z KKSB*?

J.

* - (Kółko Kontemplatorów Sztancowanej Blachy)

:
Konkretniej to jeden, ale nie będę wymienial go to z nazwy, bo raz że nie jestem pewien czy jego, dwa że jest trwale niezdolny do czynności honorowych :wink:

:
Jacku pozwolisz że ten skrót na trwałe włączę do swojego słownika :lol:

:
svedos napisał:
No raczej nie da się ukryć że ten werk, a raczej jego zdobienie to w porównaniu z rzeczonym Seiko to coś strasznego, mniemam że ci zacni kolekcjonerzy na własne oczy ani jednego ani drugiego nie widzieli. :wink:

Seiko to może i widział, w końcu mają jeden, przechodni, do zdjeć :lol:

:
W każdym bądź razie posiada fotografię Seiko, bo czy zegarek to nie jestem pewien :wink:

:
Fakt! To jedyny pewnik w przypadku tych szanowanych kolekcjonerów - mają zdjecie Seiko czyimś ręku :lol: ...

:
czy chodzi o Sumo ? :)

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum