Pozwalam sobie zamieścić kilka zdjęć jednego z moich ulubionych zegarków:
Odpowiedz do tematu
: Aviator - Szturmowik Ił-2
:
Nie ma to jak Helios 44M ...
A za Szturmowika to racz się ten tego, walić - bo nie mam
I foty niekulawe ...
A za Szturmowika to racz się ten tego, walić - bo nie mam
I foty niekulawe ...
:
co fakt to fakt - oczy nie bolą od patrzenia!
a dobry aviator zły nie jest! gratytkpoz nie dziwię się że jeden z ulubionych
a dobry aviator zły nie jest! gratytkpoz nie dziwię się że jeden z ulubionych
:
Ciebie to nigdy oczy nie bolą - bo przyjmujesz krople naoczne, wewnętrznie
:
Fajniutki, foty też, tylko bym kurz pousuwał żeby wyglądały bardziej katalogowo
Gratulki !
Gratulki !
:
Nasi wschodni sąsiedzi robili całkiem sporo użytecznych, wręcz kultowych rzeczy.
Prócz Heliosa mam jeszcze fisza Zenitara i jest wielce cacy.
mickey przy następnych fotach postaram się zwalczyć kurz
ALAMO napisał/a: |
Nie ma to jak Helios 44M ... |
Nasi wschodni sąsiedzi robili całkiem sporo użytecznych, wręcz kultowych rzeczy.
Prócz Heliosa mam jeszcze fisza Zenitara i jest wielce cacy.
mickey przy następnych fotach postaram się zwalczyć kurz
:
Kup wołne makro,to jest dopiero obiektyw!
Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
:
Drugie zdjęcie świetne!
:
Wypasione foty pięknego zegarka.
:
Szukam od jakiegoś czasu dobrego egzemplarza, ale mam jakoś pecha, zawsze za późno.
buran napisał/a: |
Kup wołne makro,to jest dopiero obiektyw! |
Szukam od jakiegoś czasu dobrego egzemplarza, ale mam jakoś pecha, zawsze za późno.
:
Zegarek i fotki pierwsza klasa
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Mimo, że nie bardzo lubię współczesną produkcję rosyjską, to ten, który prezentujesz jest bardzo fajny. Gratki!
A propos obiektywu Wołna, to właśnie ją w tym tygodniu nabyłem Tak się akurat przypadkowo złożyło... Te zdjęcia nowych nabytków, które zaprezentowałem wczoraj, to właśnie pierwsze próby, robione z ręki. Więc jeszcze testuję i mam nadzieję, że wkrótce uda mi się ogarnąć ten obiektyw.
tkpoz napisał/a: | ||
Szukam od jakiegoś czasu dobrego egzemplarza, ale mam jakoś pecha, zawsze za późno. |
Mimo, że nie bardzo lubię współczesną produkcję rosyjską, to ten, który prezentujesz jest bardzo fajny. Gratki!
A propos obiektywu Wołna, to właśnie ją w tym tygodniu nabyłem Tak się akurat przypadkowo złożyło... Te zdjęcia nowych nabytków, które zaprezentowałem wczoraj, to właśnie pierwsze próby, robione z ręki. Więc jeszcze testuję i mam nadzieję, że wkrótce uda mi się ogarnąć ten obiektyw.
:
Opanujesz tą sztukę z czasem, ja mam nadal problemy z moim Super Takumarem 1.4/50mm wystarczy głębszy oddech i na przysłonie 1.4 tracę ostrość w punkcie
Slavny Hans napisał/a: |
Mimo, że nie bardzo lubię współczesną produkcję rosyjską, to ten, który prezentujesz jest bardzo fajny. Gratki! A propos obiektywu Wołna, to właśnie ją w tym tygodniu nabyłem Tak się akurat przypadkowo złożyło... Te zdjęcia nowych nabytków, które zaprezentowałem wczoraj, to właśnie pierwsze próby, robione z ręki. Więc jeszcze testuję i mam nadzieję, że wkrótce uda mi się ogarnąć ten obiektyw. |
Opanujesz tą sztukę z czasem, ja mam nadal problemy z moim Super Takumarem 1.4/50mm wystarczy głębszy oddech i na przysłonie 1.4 tracę ostrość w punkcie
:
Odpowiedz do tematu
Statyw, kumotry, zaprawdę powiadam wam
Ja dziś kliknąłem pierścienie makro pod M42, i przejściówkę "gupiom" - zepnę jednego Heliosa na stałe w opcji makro manual.
Ja dziś kliknąłem pierścienie makro pod M42, i przejściówkę "gupiom" - zepnę jednego Heliosa na stałe w opcji makro manual.