Odpowiedz do tematu
:
Podziekowania dla pisara - i do mnie dotarla gustowna koszulka...
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
heh czytam te wasze posty że wszystkim koszulki już dotarły, a u mnie nichuchu... no i się odwracam, a za mną na łóżku lezy koperta, której wcześniej nie zauważyłem zara otwieram
:
Do mnie też doszła
tylko przy deklarowaniu rozmiaru nie wziąłem pod uwagę, że ostatnio mnie trochę ubyło
Tak więc Kumotrowie, Wy macie koszulki forumowe, a ja mam SUTANNĘ FORUMOWĄ
tylko przy deklarowaniu rozmiaru nie wziąłem pod uwagę, że ostatnio mnie trochę ubyło
Tak więc Kumotrowie, Wy macie koszulki forumowe, a ja mam SUTANNĘ FORUMOWĄ
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Moja "czerwonka" też dotarła - dzięki pisar !!!
"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
Z wielką przyjemnościa i wdzięcznością dla Pisara potwierdzam otrzymanie Koszulki.
Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
:
Aż taki zdesperowany nie jestem.
A u mnie listonosz w poniedziałki nie chodzi. Może dziś się poszczęści...
GrzecH napisał/a: | ||
BędzieszPanMiły - przestaniesz wklajać foty Nie-Przyzwoicie-Niebieskiego Zegarka.....to sie i Tobie Może Poszczęści |
Aż taki zdesperowany nie jestem.
A u mnie listonosz w poniedziałki nie chodzi. Może dziś się poszczęści...
:
Do mnie też już dotarła - dzięki Pisar.
:
Wiadomo - poniedzialek - dzien bezmiesny
Blaz napisał/a: |
...A u mnie listonosz w poniedziałki nie chodzi. Może dziś się poszczęści... |
Wiadomo - poniedzialek - dzien bezmiesny
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Kiedyś się go spytałem o co z tym poniedziałkiem chodzi. A on mi na to, że wypuszczają ich tylko dwa razy w teren. A odkąd obok mojej kamienicy wybudowali takie wielki apartamentowiec, to w poniedziałki tylko do niego ma dwa wózki przesyłek. Ech...
:
Ja też mam koszulkę. Dzięki
:
I do mnie doszła jest super . PISAR wielkie dzięki i szacun dla Ciebie, odwaliłeś kawał dobrej roboty.
:
Odebrałem przesyłkę.........oooooooo kutwa jestem pod wrażeniem, Piotrek z Maxiem zrobili świetną robotą, WWWWWWWIIIIIIIIIEEEEEELKKKKKIIIIIEEEEE dzięki chłopaki.
Od Piotrka dostałem dodatkowo dwie a w zasadzie trzy niespodzianki.
Pierwsza to pięknie zaadresowana koperta
Druga to dekielek do Zuana
Trzecia to małe zawiniątko, w pierwszej chwili pomyślałem - majeranek, ale jak odwinąłem rozszedł się aromatyczny zapach kawy. Od razu mi się przypomniała nasza rozmowa kiedy Piotr mi polecał kawę do spróbowania, a było to dawano, Dzięki Piotrek że pamiętałeś, właśnie ją piję i bardzo mi smakuje.
Od Piotrka dostałem dodatkowo dwie a w zasadzie trzy niespodzianki.
Pierwsza to pięknie zaadresowana koperta
Druga to dekielek do Zuana
Trzecia to małe zawiniątko, w pierwszej chwili pomyślałem - majeranek, ale jak odwinąłem rozszedł się aromatyczny zapach kawy. Od razu mi się przypomniała nasza rozmowa kiedy Piotr mi polecał kawę do spróbowania, a było to dawano, Dzięki Piotrek że pamiętałeś, właśnie ją piję i bardzo mi smakuje.
:
Joł! Ja też już dostałem i koperta równie pięknie zatytułowana była!
:
Kopi Luwak
Odpowiedz do tematu
Svedos napisał/a: |
Piotr mi polecał kawę do spróbowania, a było to dawano, Dzięki Piotrek że pamiętałeś, właśnie ją piję i bardzo mi smakuje. |
Kopi Luwak