Uff, coś tam w końcu wyszło. Następnym razem jednak wyciągnę z szafy statyw i postaram się o lepsze światło
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Odpowiedz do tematu
: Rolex Milgauss GV
Ostatnio zmieniony przez bEEf 2010-12-21, 02:09, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez bEEf 2010-12-21, 02:09, w całości zmieniany 1 raz
:
No i co zes melepeto na zdjecia marudzil?Fajne wyszly, tylko ISO troche za wysokie - duzo szumu widac. (-;
Ja zwykle nie jestem o cokolwiek zazdrosny, ale za ten zegarek to sie normalnie wal na twarz, najlepiej z 4 pietra na chodnik
Prze-kufa-piekny jest.I ten zielony szafir - poezja. Moj obiekt wzdychan od dluzszego czasu, niestety daleko poza moim zasiegiem finansowym.
Ja zwykle nie jestem o cokolwiek zazdrosny, ale za ten zegarek to sie normalnie wal na twarz, najlepiej z 4 pietra na chodnik
Prze-kufa-piekny jest.I ten zielony szafir - poezja. Moj obiekt wzdychan od dluzszego czasu, niestety daleko poza moim zasiegiem finansowym.
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
zegarek klasa, moja żona nosi taki, tylko oryginał od majfrienda.
A poważnie, to wiesz co.
A poważnie, to wiesz co.
:
Rolek klasa! Zdjęcia dobre ale dla takiego zegarka przydałaby się lepsza sesja.
Foch und Ch.
:
Jak każdy Rolex (z jednym warunkowym wyjątkiem) nie moja bajka, ale najważniejsze, że Ci się podoba.
:
Beef, tu już nawet walenie nic nie da. Rozbiłeś bank, forum CW do zamknięcia
Pozdrawiam
TomeK (Teston)
*** Me, citizenoholic ***
TomeK (Teston)
*** Me, citizenoholic ***
:
A ja powiem dyplomatycznie : jeśli tak wygląda oryginał, to dziwię się że że ktoś go podrabia. Ale niech się nosi
:
To tak wygląda podróbka Rolmopsa Miglanca , fotki nie są złe, nie narzekaj.
I gratuluję nabytku, ten zielonkawy szafir nadaje smaczku, i wiesz co masz robić.
I gratuluję nabytku, ten zielonkawy szafir nadaje smaczku, i wiesz co masz robić.
:
...jak dla mnie, to ten zegarek robią kolory. Połączenie pomarańczowego, czarnego i zielonego jest w tym wypadku mega świetne. Kształt sekundy też nie od czapy. Bardzo ładny zegarek.
:
teraz pozostaje Ci tylko wrzucić fotki na kizi. Będą cmokać, aż miło.
:
Całkiem ok ten zegarek
Niech się nosi.
Niech się nosi.
:
Zegarek fantastyczny! Prosi się o lepsze foty
: Re: Rolex Milgauss GV
Ostatnio zmieniony przez strix 2010-12-21, 12:23, w całości zmieniany 1 raz
nie moja bajka rolki, ale sekunda, indeksy i ogolnie tarcza bardzo mi sie podobaja w tym modelu - nie wiem po co ta korona, ale widac musieli
pozdr
s
pozdr
s
Ostatnio zmieniony przez strix 2010-12-21, 12:23, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez pisar 2010-12-21, 17:53, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Beef: gratuluję zakupu.
Zegarek malina...kiedyś strasznie mi nie podchodził ale coraz bardziej się przekonuję!
Kombinacja kolorów, tak jak powiedział Maxio, jest genialna.
Jesteś z Łodzi więc bankowo ustawiamy się na macanko jak będziesz miał chwilę!
Zegarek malina...kiedyś strasznie mi nie podchodził ale coraz bardziej się przekonuję!
Kombinacja kolorów, tak jak powiedział Maxio, jest genialna.
Jesteś z Łodzi więc bankowo ustawiamy się na macanko jak będziesz miał chwilę!
Ostatnio zmieniony przez pisar 2010-12-21, 17:53, w całości zmieniany 1 raz
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)