zapiecie wypina sie właściwie samo
mam nie za duży nadgarstek, a pasek jest dość długi i sama zapinka nie układa sie centralnie tylko nieco bokiem
jakies takie mało wygodne sie wydaje
może na kiepski egzemplarz trafiłem?
Odpowiedz do tematu
:
DOXA SUB 5000T CUSTOMER SERVICE STANDARD
http://www.chinawatches.p...p=182502#182502
"Lepiej częściowo mieć rację, niż całkowicie się mylić"
Pozdrawiam
Tomek (托梅克)
Pozdrawiam
Tomek (托梅克)
:
Właśnie dlatego pytam, bo u mnie się sama nie rozpina i wszystko elegancko leży. Pewnie trafiłeś na kiepski egzemplarz... albo ja na wyjątkowy
:
niech sie nosi...
moje zapięcie raczej sie nie doczeka nadgarstka
moje zapięcie raczej sie nie doczeka nadgarstka
DOXA SUB 5000T CUSTOMER SERVICE STANDARD
Pozdrawiam
Tomek (托梅克)
Pozdrawiam
Tomek (托梅克)
:
Sprawa wyjaśniona.... w zapięciu jest bolczyk do zachaczenia o dziurkę. Bolczyk jest przy długi i jak zapinasz to potrafi przyblokować klamrę. Sama klamra ze względu na rozmiar jest wyprofilowana tak że może zachaczać pod złym kątem i nie ma "klik".
Ja rozwiązałem problem metodą prób i błędów leciutko wyginając tą część przy zapięciu z bolczykiem (mówię o łukowatej części klamry, tej podwójnej co się ją składa). Po kilkunastu próbach udało mi się uzyskać taki profil łuku że zapięcie robi "klik" i trzyma (zresztą nawet całkiem porządnie).
Ja rozwiązałem problem metodą prób i błędów leciutko wyginając tą część przy zapięciu z bolczykiem (mówię o łukowatej części klamry, tej podwójnej co się ją składa). Po kilkunastu próbach udało mi się uzyskać taki profil łuku że zapięcie robi "klik" i trzyma (zresztą nawet całkiem porządnie).
:
Ostatnio zmieniony przez tessio 2010-12-16, 23:58, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez tessio 2010-12-16, 23:58, w całości zmieniany 1 raz
:
Pierwsze zdjęcie koronki strasznie mi się podoba...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Dzięki! W sumie jak teraz patrzę na spokojnie na drugie z koronką to stwierdzam, że jest chuj...e strasznie
:
Hmmm,
mnie tam się podobają te zdjęcia.
Jak się takie robi?
mnie tam się podobają te zdjęcia.
Jak się takie robi?
:
Fajnie wyszedł niebieski kolor wskazówek.
:
Tesiek, masz chłopie pakt z diabłem ... Tyle wyciskasz z małpiszona, że strach się bać co będzie jak ci ktoś da lustrzankę ...
:
Dzięki Panowie. Dzisiaj patrzę na innym monitorze i zdjęcia niestety wyglądają dużo gorzej niż na moim laptopie. Teraz się zastanawiam co jest słabym ogniwem - zdjęcia, moja matryca w laptopie czy monitor w pracy.
Alamo, nie jest powiedziane, że będzie lepiej, choć mam taką nadzieję
Alamo, nie jest powiedziane, że będzie lepiej, choć mam taką nadzieję
:
Słabym ogniwem jest brak kalibracji wszystkich wymienianych przez Ciebie monitorów
Drugie zdjęcie koronki ma klimat, tylko je przekadruj
Umieść koronkę na prawym dolnym silnym punkcie i będzie malina.
Drugie zdjęcie koronki ma klimat, tylko je przekadruj
Umieść koronkę na prawym dolnym silnym punkcie i będzie malina.
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Napiszcie jeszcze jak takie fotki cykać - znaczy jakie parametry w aparacie ustawić.
:
Ostatnio zmieniony przez tessio 2010-12-17, 11:30, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Tylko kurde na laptopie zdjęcia sprawiały na mnie wrażenie jakby były dobrej jakości, a na tym LCD w pracy są jakieś takie nieostre i wyglądają jakby były robione w bardzo słabym świetle i są "niechlujne" Z tym ostatnim zdjęciem masz rację, kadrowałem je chyba ze 3 razy i w końcu już sam nie wiedziałem jak zostawić, zdecydowałem, że centralnie. Idę dzisiaj po żarówki 100W, bo doświetlam 40-ami i to słabe jest.
Santino, nie da się napisać konkretnie jakie parametry, bo to zależy przede wszystkim od światła.
Santino, nie da się napisać konkretnie jakie parametry, bo to zależy przede wszystkim od światła.
Ostatnio zmieniony przez tessio 2010-12-17, 11:30, w całości zmieniany 1 raz