Bierz indywidualnie
Jak jest zbiorowe zamówienie to dowala vat i nie jest już tak kolorowo jak przy braniu kilku sztuk
Odpowiedz do tematu
:
ha, no właśnie tak różowo też nie jest, bo straszne słowo VAT padło już przy najmniejszym zamówieniu...
Zastanawiam się się jeszcze nad jakimś BOBem albo chałupniczą produkcją któregoś z zasłużonych kumotrów-paskorobów.
Ufff, dużo łatwiej było wybrać Marynę niż jakiś sensowny pasek do niej
Zastanawiam się się jeszcze nad jakimś BOBem albo chałupniczą produkcją któregoś z zasłużonych kumotrów-paskorobów.
Ufff, dużo łatwiej było wybrać Marynę niż jakiś sensowny pasek do niej
:
Mnie vat dawał zawsze. Ten pasek z vatem kosztuje jakieś 20-25 zł
:
no to widać galopująca inflacja dopadła nawet paski, bo według ostatnich informacji (z dziś) S23 kosztuje z VATem niemal 40 PLN...
O ile nikt z bardziej miejscowych stolyczan nie będzie szedł sobie paska nabyć i przy okazji pomoże prowincjuszowi, to chyba sie zdecyduje na BOBowego rekina
O ile nikt z bardziej miejscowych stolyczan nie będzie szedł sobie paska nabyć i przy okazji pomoże prowincjuszowi, to chyba sie zdecyduje na BOBowego rekina
:
Za 40 zł dostajesz genialnie miękki i gruby pasek z bardzo dobrej jakości klamrą - to też weź pod uwagę
:
Jedni powiedzą genialnie miękki - ja powiem gąbczasty
Nie wybieram się do p. Bogdana w najbliższym czasie...
Przy zamówieniu grupowym kosztował już 29 z groszami - ogólnie zdrożał trochę
Nie wybieram się do p. Bogdana w najbliższym czasie...
Cytat: |
Ten pasek z vatem kosztuje jakieś 20-25 zł |
Przy zamówieniu grupowym kosztował już 29 z groszami - ogólnie zdrożał trochę
:
+1.
TowRoupas napisał/a: |
Jedni powiedzą genialnie miękki - ja powiem gąbczasty
|
+1.
:
Odpowiedz do tematu
mam, doszedł, czyli da się nawet jedną sztukę ("... i tylko jeża nie da się przelecieć..."
Co do paska, to klamra rzeczywiście jest bardzo przyzwoita, sam pach natomiast jest niesamowicie gąbczasty, aż się chce go rozebrać, żeby sprawdzić, co tam siedzi w środku...
Tak więc pasek już jest, teraz czekam na zegarek do niego
Co do paska, to klamra rzeczywiście jest bardzo przyzwoita, sam pach natomiast jest niesamowicie gąbczasty, aż się chce go rozebrać, żeby sprawdzić, co tam siedzi w środku...
Tak więc pasek już jest, teraz czekam na zegarek do niego