Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2010-03-24, 10:06, w całości zmieniany 2 razy
Właśnie pracowałem nad stroną do firmowego katalogu, a to była taka wprawka , a werk zobaczysz dzisiaj na "żywca", nie mylić z browarem
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2010-03-24, 10:06, w całości zmieniany 2 razy
:
Pomyślałem, że zdążył już znaleźć Mandaryna z zacięciem filologicznym, skierowanym w stronę języków indoeuropejskich
svedos napisał/a: | ||||
Alamosowi chodzi o cenę wyjściową, drogi Szeryfie. |
Pomyślałem, że zdążył już znaleźć Mandaryna z zacięciem filologicznym, skierowanym w stronę języków indoeuropejskich
:
Na jednej z aukcji u Samsona, pojawiło się taki brzydal w identycznej kopercie i ze
"zubożonym" mechanizmem, sami oceńcie jak wygląda .
http://cgi.ebay.com/Class...=item335ba0994d
"zubożonym" mechanizmem, sami oceńcie jak wygląda .
http://cgi.ebay.com/Class...=item335ba0994d
:
W zeszłym roku wygrzebałem toto na ebayu i zapodałem newsa na Kizi. Pagan zwrócił uwagę na przypadkową zbieżność rozplanowania elementów tarczy. Rzeczywiście całkowicie przypadkowa
Foch und Ch.
:
No patrz co za przypadek, ciekawe kto z kogo czerpał .
Jednak w tym przypadku chodziło mi raczej o zbieżność koperty i werku tego Samsona z Pekinem, a tak swoją drogą to nie ujmując ani Samsonowi , ani Vacheronowi, to ta tarcza jest brzydka jak dwunasta w noc listopadową. Moim skromnym zdaniem, ale ja to się nie znam .
Jednak w tym przypadku chodziło mi raczej o zbieżność koperty i werku tego Samsona z Pekinem, a tak swoją drogą to nie ujmując ani Samsonowi , ani Vacheronowi, to ta tarcza jest brzydka jak dwunasta w noc listopadową. Moim skromnym zdaniem, ale ja to się nie znam .
:
A co ja mam powiedzieć? Ja się znam jeszcze mniej.
No ale werk rzeczywiście taki sam. Ale ale, zastanawiam się czy to nie jest poprostu jakiś standardowy werk tylko mu zrobili mostek Drei-Viertel, jak to mawiał Gruppenfuhrer Muller jak go pytali ile zupy gulaszowej sobie winszuje?
No ale werk rzeczywiście taki sam. Ale ale, zastanawiam się czy to nie jest poprostu jakiś standardowy werk tylko mu zrobili mostek Drei-Viertel, jak to mawiał Gruppenfuhrer Muller jak go pytali ile zupy gulaszowej sobie winszuje?
Foch und Ch.
:
Nooo, powiedzmy prawie taki sam, jednak ten w Evereście jest wykonany na wyższym poziomie,kamienie osadzone na szatonach, mikroregulacja, zdobine wszystkie elementy mechanizmu- płyty, mostki itp.
A jak twierdzi jegomość Alamo konstrukcja werku jest oparta na bazie Miyoty 82XX.
A jak twierdzi jegomość Alamo konstrukcja werku jest oparta na bazie Miyoty 82XX.
:
Wykończenie jest bezdyskusyjne. Ten od Samsona wygląda paskudnie, a szkoda bo taki 3/4 mostek jest bardzo urokliwy. Mi kojarzy się z mechanizmami kieszonkowymi.
Foch und Ch.
:
Te uszy są straszliwe.
:
Ostatnio zmieniony przez machlo 2010-12-11, 17:20, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez machlo 2010-12-11, 17:20, w całości zmieniany 1 raz
:
Milcz jak ze mną rozmawiasz, już ci raz mówiłem, ale powtórzę
:
Muszę powiedzieć, że na żywo wygląda o niebo lepiej!
Indeksy i wskazówki są pięknie wypolerowane i ładnie odbijają światło - niesamowity efekt.
Indeksy i wskazówki są pięknie wypolerowane i ładnie odbijają światło - niesamowity efekt.
:
Odpowiedz do tematu
Pekin pierwsza klasa
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!