Odpowiedz do tematu
:
Ciężko coś napisać Wypasiono Rakieta
:
No, nie wiem, czy Cię stać
A tak na poważnie: każdą rzecz można kupić, ale nie każdą za rozsądną cenę. A za rozsądną nie sprzedam Oglądanie i macanie masz w gratisie, jak będziesz w wawie, to zapraszam
voli napisał/a: |
Zadam, jedno jedyne pytanie:
ILE MAM CI ZA NIĄ ZAPŁACIĆ ??? |
No, nie wiem, czy Cię stać
A tak na poważnie: każdą rzecz można kupić, ale nie każdą za rozsądną cenę. A za rozsądną nie sprzedam Oglądanie i macanie masz w gratisie, jak będziesz w wawie, to zapraszam
:
Ostatnio zmieniony przez voli 2010-12-08, 23:46, w całości zmieniany 1 raz
Zaglądnij na PW
Ostatnio zmieniony przez voli 2010-12-08, 23:46, w całości zmieniany 1 raz
:
A wy rodzinka Hansów nie wpadniecie na spotkanie warszawskiego opłatka zegarkowego?
:
Troszkę się boimy po tych wszystkich wyrazach nienawiści.
A tak w ogóle to na czym polegają takie spotkania? Każdy pokazuje zegarek i jak się innym spodoba, to dostaje łomot? A potem za najlepszego kolekcjonera uznajemy tego, który dłużej na OJOmie pobędzie?
TowRoupas napisał/a: |
A wy rodzinka Hansów nie wpadniecie na spotkanie warszawskiego opłatka zegarkowego? |
A tak w ogóle to na czym polegają takie spotkania? Każdy pokazuje zegarek i jak się innym spodoba, to dostaje łomot? A potem za najlepszego kolekcjonera uznajemy tego, który dłużej na OJOmie pobędzie?
:
W dużym skrócie , po trochu tak , w sumie nie ma się czego bać
Na poważnie rozmawiamy i oglądamy zegarki , czyli jak tu tylko na żywo i lokalnie a 2 razy w roku wyjazdowo w większym gronie damsko-męskim .
Slavny Hans napisał/a: |
A tak w ogóle to na czym polegają takie spotkania? Każdy pokazuje zegarek i jak się innym spodoba, to dostaje łomot? A potem za najlepszego kolekcjonera uznajemy tego, który dłużej na OJOmie pobędzie? |
W dużym skrócie , po trochu tak , w sumie nie ma się czego bać
Na poważnie rozmawiamy i oglądamy zegarki , czyli jak tu tylko na żywo i lokalnie a 2 razy w roku wyjazdowo w większym gronie damsko-męskim .
:
Rakieta jest boska i jestem szczęśliwy, że miałem okazję ją dotykać. Bardziej szczęśliwy byłbym, gdyby należała do mnie no ale nie można mieć wszystkiego
A wisienką na torcie jest coś, na co nie zwrócił nikt uwagi - drewniane wykończenie koronki. Prawdziwy majstersztyk
A wisienką na torcie jest coś, na co nie zwrócił nikt uwagi - drewniane wykończenie koronki. Prawdziwy majstersztyk
:
Ktoś zauważył
Odpowiedz do tematu
TowRoupas napisał/a: |
I ten smaczek w postaci koronki
Super |
Ktoś zauważył