malowanka?
Odpowiedz do tematu

: malowanka?
Panowie, czy ta tarcza to oryginal czy malowanka?

pozdr
strix

:
nie widziałem jeszcze takiej wersji .

:
Według mnie to oryginał, to już noworosyjski komandir - w tych na tarczy może pojawić się wszystko.

Ostatnio zmieniony przez Smok 2010-12-08, 00:02, w całości zmieniany 1 raz
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Karol Kłósek napisał/a:
Według mnie to oryginał, to już noworosyjski komandir - w tych na tarczy może pojawić się wszystko.

OK, a nie jest tak, ze wszystkie jakie by nie byly zawsze maja punkty lumy przy indeksach?

POzdr
strix

:
może indeksy (te większe kreski) są malowane lumą ?

СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Tych odmian było jak psów, dla mnie oryginał.

:
Wygląda na oryginał.

:
Nie będąc orginalnym, też powiem że po mojemu to oryginał. Noworuski, więc wygląda jak kupa - ale oryginał.

:
ALAMO napisał/a:
więc wygląda jak kupa

Wyjdz i milcz jak do mnie mowisz :evil:

Mi sie podoba i sobie go kupie!!! :twisted:

Gosc twierdzi ze to nos z 1980 r ale, jak rozumiem to niemozliwe /pomijam napis na deklu i pasku - moze byc z nowszego w sumie/?

s.

Ostatnio zmieniony przez strix 2010-12-08, 10:21, w całości zmieniany 2 razy
:
A kupuj sobie, do woli :P - przecież to nie ja będę potem z kupą na ręku paradował ;) :P

Całość,nie tylko pasek i dekiel, pokazuje że to już jest rosyjskie, i to raczej z początku istnienia - początek lat '90 stawiam. Później już im się stylistyka poprawiła.

:
ALAMO napisał/a:

Całość,nie tylko pasek i dekiel, pokazuje że to już jest rosyjskie, i to raczej z początku istnienia - początek lat '90 stawiam. Później już im się stylistyka poprawiła.

OK dzieki Panowie za cenne info - grunt, ze tarcza z normalnej produkcji to pewnie i jej jakosc bedzie OK - balem sie ze moze to z "drukarki" a na zdjeciach nie widac dokladnie jakosci wykonania.

Nic nie poradze, na tych zdjeciach mi sie spodobal - jakas skorka brazowa do niego i licze ze bedezadowolony - zobaczymy jak przyjdzie :razz:

Pozdr
s.

:
Niby tak wszystko ładnie się komponuje, chociaż takiej tarczy nigdy nie widziałem, ale czy to jest możliwe, żeby chromowany zegarek wyszedł z fabryki ze złotymi wskazówkami? Zaczynam mieć wątpliwości

Ostatnio zmieniony przez Aronus 2010-12-08, 12:37, w całości zmieniany 1 raz
:
Jeśli pochodzi z czasów radosnej twórczości okresu transformacji to wszystko jest możliwe.

:
mam 2 złote i obydwa mają złote wskazówki.

:
Svedos napisał/a:
Jeśli pochodzi z czasów radosnej twórczości okresu transformacji to wszystko jest możliwe.

Może i tak, ale ta tarcza bardzo przypomina mi te tarcze z ukraińskich molnii. W sumie to on nie jest nawet taki brzydki.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum