Odpowiedz do tematu
:
I na zastęp Marysiek pewnie.
:
Nie mam jeszcze własnych zdjęc X-Winda ale żeby podenerwować Kumotrów cytuję za Kizimizi:
W "QUANTUM OF SOLACE" ,agent FELIX LEITER oraz w "JCVD" Van Damme noszą -HAMILTON KHAKI X WIND-
BTW, czy udało się już komuś rozszyfrować obsługę tego suwaka ?
Wprawdzie mam instrukcję, ale nie mając pojęcia o nawigacyjnym trójkącie prędkości i deklinacji busoli samo tłumaczenie niewiele daje.
W "QUANTUM OF SOLACE" ,agent FELIX LEITER oraz w "JCVD" Van Damme noszą -HAMILTON KHAKI X WIND-
BTW, czy udało się już komuś rozszyfrować obsługę tego suwaka ?
Wprawdzie mam instrukcję, ale nie mając pojęcia o nawigacyjnym trójkącie prędkości i deklinacji busoli samo tłumaczenie niewiele daje.
Pozdrawiam
TomeK (Teston)
*** Me, citizenoholic ***
TomeK (Teston)
:
Czy to ważne? Grunt, że świetnie wygląda
:
Ostatnio zmieniony przez teston 2010-12-07, 20:31, w całości zmieniany 1 raz
Taaa, każdy tak mówi a nikt nie wytłumaczy , co mi po przetłumaczeniu instrukcji jak nie mam pojęcia o nawigacyjnym,trójkącie prędkości, deklinacji busoli itp.
Ostatnio zmieniony przez teston 2010-12-07, 20:31, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
TomeK (Teston)
TomeK (Teston)
:
Musisz go sprzedać, mówię Ci...
:
Panowie, ja rozumiem że ten zegarek jest zajebiaszczy, do nie dawna jakoś nie zwracałem uwagi na Hamiltony, ale teraz chętnie bym przygarnął połowę modeli. No ale mam pytanie, po co brac X-Winda, skoro za mniejsze pieniądze można przygarnąc lepszego X-coptera??
:
W czym lepszego? Może fajniejszego, ciekawszego, bardziej oryginalnego, ale to wszystko, to rzecz gustu, a jak wiemy o gustach... itp, itd
Nie zmienia to faktu, że X-Copter jest bardzo wysoko na mojej liście.
Nie zmienia to faktu, że X-Copter jest bardzo wysoko na mojej liście.
:
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2010-12-08, 00:26, w całości zmieniany 1 raz
...no rzeczywiście niekiespki jest, i dekiel fajnie pomyślany
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2010-12-08, 00:26, w całości zmieniany 1 raz
:
Jako że nie jestem w stanie sam nic wymyśleć, muszę zacytować Wuja Władka, Mistrza Ciętej Riposty:
Spinner napisał/a: |
Musisz go sprzedać, mówię Ci... |
Jako że nie jestem w stanie sam nic wymyśleć, muszę zacytować Wuja Władka, Mistrza Ciętej Riposty:
Cytat: |
sp......aj |
Pozdrawiam
TomeK (Teston)
TomeK (Teston)
:
Po to, że X-Wind jest klasycznie ladny i mi się podoba a w X-Copter przekombinowali ciut jak na mój gust i mi sie nie podoba
Arek napisał/a: |
po co brac X-Winda, skoro za mniejsze pieniądze można przygarnąc lepszego X-coptera?? |
Po to, że X-Wind jest klasycznie ladny i mi się podoba a w X-Copter przekombinowali ciut jak na mój gust i mi sie nie podoba
:
No i ikshelikoptrera ciężko póki co znaleźć z drugiej ręki
Pozdrawiam
TomeK (Teston)
TomeK (Teston)
:
Właśnie
:
Na allegro był za 2900 zł, tak więc sena super.
:
Kuźwa mać dalibyście spokój z tymi Hamiltonami, jak tylko widzę w jakimś filmie to też chcę
Po wszystko dla niej (francuskiej ver) przez pół roku szukałem Hamilton Khaki Automatic, po Buried - Hamiltona Conservation GMT, a teraz chyba będę musiał poszukać X-Winda...
Po wszystko dla niej (francuskiej ver) przez pół roku szukałem Hamilton Khaki Automatic, po Buried - Hamiltona Conservation GMT, a teraz chyba będę musiał poszukać X-Winda...
:
Nie pękaj...są ładniejsze zegarki niż ten : )
Odpowiedz do tematu
mickey napisał/a: |
Kuźwa mać dalibyście spokój z tymi Hamiltonami, jak tylko widzę w jakimś filmie to też chcę
Po wszystko dla niej (francuskiej ver) przez pół roku szukałem Hamilton Khaki Automatic, po Buried - Hamiltona Conservation GMT, a teraz chyba będę musiał poszukać X-Winda... |
Nie pękaj...są ładniejsze zegarki niż ten : )
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)