Odpowiedz do tematu
:
Bardo fajnie się prezentuje. Możesz dorzucać zdjęcia 😀
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ciekawe czy na pasku zrobią lub gumie.
Ciekawe czy na pasku zrobią lub gumie.
:
satanic666, są wersje 8 na pasku
:
Tak widziałem, ale myślałem raczej o tym konkretynym modelu bo tu trzy wersję są i tylko na kajdanie.
:
Kupić zintegrowaną bransoletę i nosić na pasku, to jak jeździć teslą z generatorem w bagażniku
satanic666 napisał/a: |
Tak widziałem, ale myślałem raczej o tym konkretynym modelu bo tu trzy wersję są i tylko na kajdanie. |
Kupić zintegrowaną bransoletę i nosić na pasku, to jak jeździć teslą z generatorem w bagażniku
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
satanic666, aaaa, zapomniałem o cygańskim
Nadal za młody jestem na taką „skromność”
Nadal za młody jestem na taką „skromność”
:
+milion
Tyle fajnych zegarków „paskowych” jest…
Sebastian napisał/a: | ||
Kupić zintegrowaną bransoletę i nosić na pasku, to jak jeździć teslą z generatorem w bagażniku |
+milion
Tyle fajnych zegarków „paskowych” jest…
:
No może i jest, ale ten Citek dla mnie to nurek i dlatego guma, fajna zintegrowana i byłoby git.
:
Pewnie tak - ale mam tyle innych zegarków, że będę jakoś sobie radził
:
No na pewno
:
Zazdroszczą to wymyślają
PRX jest na gumie Przemek Tylko jakoś PRX słabo leżał jak kiedyś mierzyłem. A ten narobił mi smaka
Santino napisał/a: |
Pewnie tak - ale mam tyle innych zegarków, że będę jakoś sobie radził |
Zazdroszczą to wymyślają
PRX jest na gumie Przemek Tylko jakoś PRX słabo leżał jak kiedyś mierzyłem. A ten narobił mi smaka
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Lubię zmieniać paski, między innymi dlatego nie mam nic ze zintegrowaną bransoletą
Odpowiedz do tematu
Santino napisał/a: | ||||
+milion Tyle fajnych zegarków „paskowych” jest… |
Lubię zmieniać paski, między innymi dlatego nie mam nic ze zintegrowaną bransoletą