W naszym pięknym kraju (i pewno nie tylko) normy sa dla innych, nie dla nas.
Warto zauważyć również nagminny brak czytania wszelkich regulacji i wielkie oburzenie na reakcję odpowiednich służb.
Zresztą, pytanie retoryczne do palaczy - nie palicie w miejscach publicznych?
Mówię o przystankach, dworcach...
Lokale gastronomiczne pękają się o kary i wprowadzają zakaz, PKP ogłasza przez megafony, że nie wolno i wszyscy mają to w dupie.
A przyłożyć po pinset nie ma komu i dalej niepalący są truci.
Odpowiedz do tematu
:
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Pewnie teraz według Jafo pod stołem się z nim dogaduję, żeby to Seiko kupić, bo skasowałem tą ofertę tylko dlatego, żeby inni z okazji nie skorzystali.
No nic, często zdarzają się tacy ludzie, co to "przepisy ich, a nie mnie".
chomior napisał/a: |
Druga sprawa, że cena za to Seiko była dosyć atrakcyjna ale "dura lex, sed lex" . |
Pewnie teraz według Jafo pod stołem się z nim dogaduję, żeby to Seiko kupić, bo skasowałem tą ofertę tylko dlatego, żeby inni z okazji nie skorzystali.
No nic, często zdarzają się tacy ludzie, co to "przepisy ich, a nie mnie".
:
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2010-12-03, 09:56, w całości zmieniany 1 raz
Ja się z nim dogaduję, a nie ty ! Ja ...
Ale żeby było sieriozniej, to warto akcję rozwinąć, żeby kumoterstwo kumało o co chodzi...
To że post niezgodny z regulaminem bazaru - to był pikuś.
Blaz wymoderował.
Koleś wszedł w ofertę, wywalił Blaza moderkę, i zamieścił ofertę jeszcze raz.
To mu ją Blaz znów wymoderował, i napisał PW żeby się nie wydurniał i przestał kasować moderkę.
Koleś przeczytał PW, po czym wszedł w swoją ofertę, znów wywalił moderkę, i znów ją umieścił.
No to Blaz wmoderował, zaknął wątek, i dał mu ostrzegacza za niestosowanie się do regulaminu.
Koleś się obraził i zaczął pryskać żółcią.
"Robimy sobie jaja". Jak berety.
Ale żeby było sieriozniej, to warto akcję rozwinąć, żeby kumoterstwo kumało o co chodzi...
To że post niezgodny z regulaminem bazaru - to był pikuś.
Blaz wymoderował.
Koleś wszedł w ofertę, wywalił Blaza moderkę, i zamieścił ofertę jeszcze raz.
To mu ją Blaz znów wymoderował, i napisał PW żeby się nie wydurniał i przestał kasować moderkę.
Koleś przeczytał PW, po czym wszedł w swoją ofertę, znów wywalił moderkę, i znów ją umieścił.
No to Blaz wmoderował, zaknął wątek, i dał mu ostrzegacza za niestosowanie się do regulaminu.
Koleś się obraził i zaczął pryskać żółcią.
"Robimy sobie jaja". Jak berety.
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2010-12-03, 09:56, w całości zmieniany 1 raz
:
Ale na plus dla niego, że twardy był, a nie mientki
:
Może już ma wprawę w byciu wywalanym
Ale "towarzystwo wzajemnej adoracji" mnie rozczuliło ... Adorujcie mnie, adorujcie ... Może mnie choć Rudolfino uściska ....
Ale "towarzystwo wzajemnej adoracji" mnie rozczuliło ... Adorujcie mnie, adorujcie ... Może mnie choć Rudolfino uściska ....
:
Seiko jakieś chciałem se kupić.
:
W dobrej cenie, to każdy by se chciał kupić
Ale nie każdy jest adminem
Ale nie każdy jest adminem
:
W końcu jakiś dobry wątek na tym saśniedziałym forum
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Coś się dzieje
Dobry flejm - nie jest zły ...
Dobry flejm - nie jest zły ...
:
Odpowiedz do tematu
A że adminy znani łapówkarze, to interes będzie się kręcił
Dziewczyny lubią brąz zapraszają