Nawet z Carbonu jest https://dolinski.pl/citizen-godzilla-bj8056-01e/?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMInoPDrdDshAMVmotoCR08sA42EAQYASABEgJ5DfD_BwE
Po tylu latach mogliby w komplecie adaptery dokładać
Odpowiedz do tematu
:
Jak to jest analogowe to nawet fajny pomysł
Tylko po co ten księżyc, nie pasuje do niczego wg mnie
Tylko po co ten księżyc, nie pasuje do niczego wg mnie
:
Analogowe, mi by data się przydała, wczoraj widziałem na żywo i wstydu nie ma.
:
Time is meaningless, and yet it is all that exists.
:
satanic666,
No bardzo royal Oak vibe. Z ciekawszych rzeczy Citizen kieszonkę na 100-lecie wypuścił
No bardzo royal Oak vibe. Z ciekawszych rzeczy Citizen kieszonkę na 100-lecie wypuścił
"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
:
Mi tam nie przeszkadza inspiracja, nosiłbym
:
satanic666,
A to czy się podoba to osobna kwestia, ale u mnie wynik jest tu taki sam. Nie podoba mi się Wielkim fanem rozdmuchanych RO też nie jestem (te mniejsze i vintage jeszcze ujdą).
A to czy się podoba to osobna kwestia, ale u mnie wynik jest tu taki sam. Nie podoba mi się Wielkim fanem rozdmuchanych RO też nie jestem (te mniejsze i vintage jeszcze ujdą).
:
Nowe plasticzaki od Swatcha.
Mission to Earth Polar Lights.
Bardzo mi się kolorek podoba. Będzie się trzeba rozejrzeć w temacie.
Pozdrawiam
Eryk
Mission to Earth Polar Lights.
Bardzo mi się kolorek podoba. Będzie się trzeba rozejrzeć w temacie.
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
Snoopy spoko. Szkoda że dostanie tego graniczy z cudem
:
Czarny fajniejszy
Time is meaningless, and yet it is all that exists.
:
Odpowiedz do tematu
Nowy Czasex Pan-Am.
Trochę Breitlingiem podchodzi, ale jak na "pilota", to chyba dobrze.
I chciałbym i się waham. 300 Euro piechotąnie chodzi, a to już na granicy tego, co mógłbym na Timexa wydać. Ale się podoba (głównie przez PanAm-owe odwołania).
Pozdrawiam
Eryk
Trochę Breitlingiem podchodzi, ale jak na "pilota", to chyba dobrze.
I chciałbym i się waham. 300 Euro piechotąnie chodzi, a to już na granicy tego, co mógłbym na Timexa wydać. Ale się podoba (głównie przez PanAm-owe odwołania).
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.