Jedyny mankament z kopertą A386 jest taki, że lewitują uszka. Jednym to przeszkadza, innym nie.
Odpowiedz do tematu
:
:
machlo,
Jak nie przeszkadza, to nie mankament
Jak nie przeszkadza, to nie mankament
"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
:
No mnie przeszkadza niestety i to był jedyny powód, dlaczego zdecydowałem się na A384 zamiast A386. W sumie źle nie skończyłem, bo koperta w A386 jest spoko, a i bransoleta dziurawa robi robotę.
Do tego A386 przymierzałem się wiele razy, ale za każdym razem jak lądował na nadgarstku, to czułem, że nie pasuje mi, jak leży.
Ostatnio zmieniony przez machlo 2024-02-05, 15:48, w całości zmieniany 2 razy
Szymon napisał/a: |
machlo,
Jak nie przeszkadza, to nie mankament |
No mnie przeszkadza niestety i to był jedyny powód, dlaczego zdecydowałem się na A384 zamiast A386. W sumie źle nie skończyłem, bo koperta w A386 jest spoko, a i bransoleta dziurawa robi robotę.
Do tego A386 przymierzałem się wiele razy, ale za każdym razem jak lądował na nadgarstku, to czułem, że nie pasuje mi, jak leży.
Ostatnio zmieniony przez machlo 2024-02-05, 15:48, w całości zmieniany 2 razy
:
Wybrałbym ten z lewej
Pomarzyć...
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2024-02-05, 17:32, w całości zmieniany 1 raz
Świetny jest ten nowy Zenith
Obrazek |
Wybrałbym ten z lewej
Pomarzyć...
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2024-02-05, 17:32, w całości zmieniany 1 raz
:
Wraca po długiej przerwie kanał o zegarkach:
https://youtu.be/GL8DiVemF-M?si=s0tdVSsUfamISjwg
W końvu jakoś sensownie przygotowany odcinek po powrocie.
https://youtu.be/GL8DiVemF-M?si=s0tdVSsUfamISjwg
W końvu jakoś sensownie przygotowany odcinek po powrocie.
:
Ostatnio zmieniony przez Maro66 2024-02-07, 11:32, w całości zmieniany 1 raz
A daj Ty spokój z takim kanałem... Jakbym miał porównać jego wiedzę zegarkową do zjedzenia jabłka, to on wziął jabłko, obrał ze skórki, skórkę zjadł, a jabłko wyrzucił.
Ostatnio zmieniony przez Maro66 2024-02-07, 11:32, w całości zmieniany 1 raz
Time is meaningless, and yet it is all that exists.
:
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2024-02-07, 13:17, w całości zmieniany 1 raz
Maro66,
Ale na to trzeba spojrzeć z innej perspektywy trochę. To jest kanał dla ludzi którzy może zaczynaja interesować się zegarkami a nie dla tych którzy siedzą w nich od lat. I ten materiał jest zupełnie ok z tej perspektywy. Wiadomo, że ani ja ani nikt z tego forum nie nzajdzie tam nic nowego. ale ja kibicuje o ile bedzie trzymany taki poziom przygotowania odcinków, bo pierwsze po powrocie to była słabizna.
Ale na to trzeba spojrzeć z innej perspektywy trochę. To jest kanał dla ludzi którzy może zaczynaja interesować się zegarkami a nie dla tych którzy siedzą w nich od lat. I ten materiał jest zupełnie ok z tej perspektywy. Wiadomo, że ani ja ani nikt z tego forum nie nzajdzie tam nic nowego. ale ja kibicuje o ile bedzie trzymany taki poziom przygotowania odcinków, bo pierwsze po powrocie to była słabizna.
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2024-02-07, 13:17, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez Machu 2024-02-07, 13:20, w całości zmieniany 1 raz
Ciekawie się czyta komentarze - jakby nagle reszta internetu odkryła temat, na który my tutaj pisaliśmy 15 lat temu
P.S.
Jak dla mnie sugestia o "średniej półce z przedziału np Sinn, Longines" jako alternatywie dla chińczyków wygrywa
P.S.
Jak dla mnie sugestia o "średniej półce z przedziału np Sinn, Longines" jako alternatywie dla chińczyków wygrywa
Ostatnio zmieniony przez Machu 2024-02-07, 13:20, w całości zmieniany 1 raz
:
Machu,
No mówię, kanał dla ludzi którzy raczej zaczynają się interesować. Takie też są potrzebne.
No mówię, kanał dla ludzi którzy raczej zaczynają się interesować. Takie też są potrzebne.
:
Nie twierdze, że jest inaczej
Pop prostu poczułem coś na kształt nostalgii, takiego powrotu do dawnych klimatów z poczatków CW
Pop prostu poczułem coś na kształt nostalgii, takiego powrotu do dawnych klimatów z poczatków CW
:
Ile ?
Woytec napisał/a: | ||
Wybrałbym ten z lewej Pomarzyć... |
Ile ?
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
13k CHF
Jacobi napisał/a: | ||||
Ile ? |
13k CHF
:
Szymon napisał/a: | ||||||
13k CHF |
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
Bierz dwa.
Udany projekt.
Tylko czy to aby nie damka
kornel91,
Oba są super. Ciężko byłoby mi wybrać. |
Bierz dwa.
Udany projekt.
Tylko czy to aby nie damka
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Wszystko byłoby super, gdyby nie jego głos. No nie mogę zdzierżyć.
Odpowiedz do tematu
Machu,
No mówię, kanał dla ludzi którzy raczej zaczynają się interesować. Takie też są potrzebne. |
Wszystko byłoby super, gdyby nie jego głos. No nie mogę zdzierżyć.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |