Odpowiedz do tematu
:
Ja też przyłączam się do gratulacji

Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!

:
Casio fajne, ale ten drugi
, nie szkoda ci kasy na te paździerze, a tyle fajnych zegarków masz, a nie nosisz.

:
W sumie tego jeszcze chyba nie pokazywałem. Napatoczył się kolorowy z juesej:)

:
Cabi,
Ooo! Zajebongo! Jak w noszeniu ta koperta? Bo to nietypowa forma.
Bardzo ciekawy.
Ooo! Zajebongo! Jak w noszeniu ta koperta? Bo to nietypowa forma.
Bardzo ciekawy.

"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
:
Dzięki!
Dla mnie bardzo wygodna. Leży fajnie, bałem sie o uszy ale z racji dobrych proporcji i nieweilkiego rozmiaru nie ma się do czego przyczepić. Soprod w obsłudze taki se jeśli chodzi o pracę koronki.
Dla mnie bardzo wygodna. Leży fajnie, bałem sie o uszy ale z racji dobrych proporcji i nieweilkiego rozmiaru nie ma się do czego przyczepić. Soprod w obsłudze taki se jeśli chodzi o pracę koronki.
:
Już jakiś czas temu patrzyłem na te Zodiaku właśnie jako jakiś powiew świeżości w kształcie koperty. Ale nigdy nie kliknąłem. A teraz to raczej muszę się trochę pozbyć zegarków niż dokupować (trzeba przewietrzyć pudła po tegorocznych zakupach)
Cabi napisał/a: |
Dzięki!
Dla mnie bardzo wygodna. Leży fajnie, bałem sie o uszy ale z racji dobrych proporcji i nieweilkiego rozmiaru nie ma się do czego przyczepić. Soprod w obsłudze taki se jeśli chodzi o pracę koronki. |
Już jakiś czas temu patrzyłem na te Zodiaku właśnie jako jakiś powiew świeżości w kształcie koperty. Ale nigdy nie kliknąłem. A teraz to raczej muszę się trochę pozbyć zegarków niż dokupować (trzeba przewietrzyć pudła po tegorocznych zakupach)
:
znam twój ból. Ja mam o wiele za dużo. Ale sprzedawać się nie chcą i na pewno chce za dużo pieniędzy
Szymon napisał/a: | ||
Już jakiś czas temu patrzyłem na te Zodiaku właśnie jako jakiś powiew świeżości w kształcie koperty. Ale nigdy nie kliknąłem. A teraz to raczej muszę się trochę pozbyć zegarków niż dokupować (trzeba przewietrzyć pudła po tegorocznych zakupach) |
znam twój ból. Ja mam o wiele za dużo. Ale sprzedawać się nie chcą i na pewno chce za dużo pieniędzy

:
Dzięki Jarek, to prawda ciekawy. Mnie kolorystyka przekonała bo coś innego jednak. Ale całkiem ciekawa jest też wersja field'owa z arabskimi indeksami i fakturowaną tarczą.
:
Gratuluję
Nosiłbym wszystkie, no może poza jabłkiem bo nie mam telefonu

Nosiłbym wszystkie, no może poza jabłkiem bo nie mam telefonu

A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
Strzała, super jest.
Pozostałe, w większości, też ładne.
Pozostałe, w większości, też ładne.
:
Jak mnie imponują takie komentarze
...
Jak inspirowany - to zbrodnia i kara i w łapę czy nie parzy
Jak nic nie naśladuje - paździerz... w dobrym kierunku czyli idziemy
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2023-10-03, 10:33, w całości zmieniany 1 raz
satanic666 napisał/a: |
...nie szkoda ci kasy na te paździerze... |
Jak mnie imponują takie komentarze

Jak inspirowany - to zbrodnia i kara i w łapę czy nie parzy

Jak nic nie naśladuje - paździerz... w dobrym kierunku czyli idziemy

Ostatnio zmieniony przez Fazi 2023-10-03, 10:33, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Chyba nie do końca tak to działa.
Zodiak Cabiego udaje mniej rzeczy jeszcze i jakoś miał lepszy odbiór
Fazi napisał/a: | ||
Jak mnie imponują takie komentarze ![]() Jak inspirowany - to zbrodnia i kara i w łapę czy nie parzy ![]() Jak nic nie naśladuje - paździerz... w dobrym kierunku czyli idziemy ![]() ![]() ![]() Obrazek |
Chyba nie do końca tak to działa.
Zodiak Cabiego udaje mniej rzeczy jeszcze i jakoś miał lepszy odbiór

:
Tu nie chodzi o kwestię "inspiracji" (jakkolwiek pojętej), raczej o ten odwieczny dylemat zakupowy
http://www.czwarty-wymiar.pl/viewtopic.php?t=2752

:
Odpowiedz do tematu
Machu,
tylko w pewnym momencie z "więcej i taniej "robi się sumarycznie "więcej i drożej"
tylko w pewnym momencie z "więcej i taniej "robi się sumarycznie "więcej i drożej"