Miło było uczestniczyć w tym projekccie @Santino
Zestaw prezentuje się wspaniale
Odpowiedz do tematu
:
Jeden z najładniejszych zestawów jakie widziałem. Świetnie razem wyglądają, nic bym tu nie zmienił, chyba jedyny taki komplet skończony ...ten PAM więcej pasków nie potrzebuje
:
Santino napisał/a: |
...
Tymczasem taki jeans powstał do kompletu z przeklamrą od Ciecha: Obrazek Obrazek Obrazek |
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Piotrze, ja zmieniłbym właściciela.
sviety napisał/a: |
...
nic bym tu nie zmienił ... |
Piotrze, ja zmieniłbym właściciela.
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Zgadzam się dlatego Michale zacząłem korumpować Sylwestra ...zresztą WojCiecha też
Poza tym tak teraz myślę, że do Twojego Tytana też by jakieś dżinsy pasowały choć chyba w innym kolorze: czarny lub ciemno szary?
Ostatnio zmieniony przez sviety 2023-08-08, 18:05, w całości zmieniany 1 raz
Dorian06 napisał/a: | ||
Piotrze, ja zmieniłbym właściciela. |
Zgadzam się dlatego Michale zacząłem korumpować Sylwestra ...zresztą WojCiecha też
Poza tym tak teraz myślę, że do Twojego Tytana też by jakieś dżinsy pasowały choć chyba w innym kolorze: czarny lub ciemno szary?
Ostatnio zmieniony przez sviety 2023-08-08, 18:05, w całości zmieniany 1 raz
:
To jest myśl.
Pogadam z Sylwkiem jak wróci z wywczasu.
Ostatnio zmieniony przez Dorian06 2023-08-12, 06:16, w całości zmieniany 1 raz
sviety napisał/a: |
Poza tym tak teraz myślę, że do Twojego Tytana też by jakieś dżinsy pasowały choć chyba w innym kolorze: czarny lub ciemno szary? |
To jest myśl.
Pogadam z Sylwkiem jak wróci z wywczasu.
Ostatnio zmieniony przez Dorian06 2023-08-12, 06:16, w całości zmieniany 1 raz
:
Dorian06, jestem
I akurat taki nie-pamowy poczyniłem dla Kolegi:
I akurat taki nie-pamowy poczyniłem dla Kolegi:
:
Świetny, elegant będzie z tego PAMa.
:
:
Ostatnio zmieniony przez Machu 2023-09-01, 13:44, w całości zmieniany 1 raz
Pasuje mu ten szmaciak
Kiedyś miałem jeden zegarek ana-digi i żaden pasek do niego mi 'nie grał'
Kiedyś miałem jeden zegarek ana-digi i żaden pasek do niego mi 'nie grał'
Ostatnio zmieniony przez Machu 2023-09-01, 13:44, w całości zmieniany 1 raz
:
satanic666, dzięki! Niech się dobrze nosi!
:
satanic666, super razem wyglądają.
Citek z Kizi❓️
Citek z Kizi❓️
:
Odpowiedz do tematu
Nie tam leży full lume pvd. Ja kupiłem stalowego, najlepsze że one mają 24 mm w uszach to paski fajnie wyglądają.