Odpowiedz do tematu
:
Oczywiście ten kąt jest uzasadniony historycznie : szwajcarska marynarka wojenna ustaliła, że w alpejskich strumieniach właśnie tak się załamuje optyka - że jest idealnie wtedy prosto !
:
Na przykład...
:
Pewne zachwianie równych odstępów dostrzegam również tutaj :
:
Gdzie jest suwmiarka???
:
To tez jest celowe !
Żeby uczłowieczyć pracę maszyny !
Masz czuć ludzkie serce i ułomności jak fikasz 1000 ojro ...
Żeby uczłowieczyć pracę maszyny !
Masz czuć ludzkie serce i ułomności jak fikasz 1000 ojro ...
:
Nie pierdolta mi tutaj - prosze sie dokładnie przylookać na bezel - podziałka różni się na obwodzie co chwilę śleptoki...
Dla ciekawych instrukcja: LINK
Ostatnio zmieniony przez Spinner 2010-11-29, 20:05, w całości zmieniany 1 raz
Tomek napisał/a: |
Pewne zachwianie równych odstępów dostrzegam również tutaj :
Obrazek |
Nie pierdolta mi tutaj - prosze sie dokładnie przylookać na bezel - podziałka różni się na obwodzie co chwilę śleptoki...
Dla ciekawych instrukcja: LINK
Ostatnio zmieniony przez Spinner 2010-11-29, 20:05, w całości zmieniany 1 raz
:
Dwie kreseczki przed "70" - no są w nierównych odstępach jak nic . Tak widać na zdjęciu. Chyba, że fota kłamie
:
Czyli że co ? Sugerujesz że sekundnik też lata jak pijany zając o sklepie ?Że mu aż nierówno indeksy namalowali ? Musi wyższa szkoła słis kłality
Spinner napisał/a: |
Nie pierdolta mi tutaj - prosze sie dokładnie przylookać na bezel - podziałka różni się na obwodzie co chwilę śleptoki... Dla ciekawych instrukcja: LINK |
Czyli że co ? Sugerujesz że sekundnik też lata jak pijany zając o sklepie ?Że mu aż nierówno indeksy namalowali ? Musi wyższa szkoła słis kłality
:
Zazdrośniki jedne - no ja już się poprzyglądam Waszym nowym nabytkom, oj poprzyglądam...
:
Jak nic na następnym spotkaniu będą sobie mierzyć suwmiarką.
:
Zdemaskował, szczwany lis
Spinner napisał/a: |
Zazdrośniki jedne .... |
Zdemaskował, szczwany lis
:
Nie zapomnij zabrać lupy i suwmiarki
Odpowiedz do tematu
Svedos napisał/a: |
Spoko chłopaki, jutro będę miał okazję na żywca go zobaczyć, znajdziemy kilka niedociągnięć. |
Nie zapomnij zabrać lupy i suwmiarki