Odpowiedz do tematu
:
Kto ma ten czuje

:
Goman,
Ze zacnej manufaktury
Ze zacnej manufaktury

"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
:
[ Dodano: 2022-04-22, 19:52 ]
Szymon, z najlepszej

[ Dodano: 2022-04-22, 19:52 ]
Szymon, z najlepszej

:
Goman, fajne, fajne pasiorki

Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
Buuum

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
I Seiko zacne
Thomas pokazuj co masz

Thomas pokazuj co masz

:
Fazi,
Palnik kupiłem...
W sumie niby jubilerski, ale to do rzeźbienia w brązie, miedzi i srebrze, jakieś klamerki sobie będę strugał
I takie jeszcze cuda wpadły:

Palnik kupiłem...

W sumie niby jubilerski, ale to do rzeźbienia w brązie, miedzi i srebrze, jakieś klamerki sobie będę strugał

I takie jeszcze cuda wpadły:

:
Fajny ten palnik, tylko jak Ty z niego klamerkę wystrugasz to ja nie wiem
Pasior podobny do tego co był w oryginale do wersji khaki, tylko trochę lepiej zszargany.

Pasior podobny do tego co był w oryginale do wersji khaki, tylko trochę lepiej zszargany.
:
Odin, wypijemy - wystrugamy
A pasior rzeczywiście podobny. Tylko:
1. Uszyty "na miarę" ( co sprowadza się do tego, że jest globalnie jakieś 3 cm dłuższy)
2. Uszyty "z pojęciem" ( co sprowadza się do tego, że jest nieco szerszy niż 22 mm i ma zapas na "uklepanie się")
Pasior oryginalny mogłem zapiąć na ostatnią dziurkę i wtedy jego końcówka bardzo wdzięcznie mijała się ze szlufką
Querffaaa, na jakie witki oni te paski projektują?
Przecież to nie jest damka... I jeszcze ten skrót dwie szlufki miał
Chyba do zapinania na kiju od miotły

A pasior rzeczywiście podobny. Tylko:
1. Uszyty "na miarę" ( co sprowadza się do tego, że jest globalnie jakieś 3 cm dłuższy)
2. Uszyty "z pojęciem" ( co sprowadza się do tego, że jest nieco szerszy niż 22 mm i ma zapas na "uklepanie się")
Pasior oryginalny mogłem zapiąć na ostatnią dziurkę i wtedy jego końcówka bardzo wdzięcznie mijała się ze szlufką

:
Na początku zabrzmiało dość tajemniczo, a nawet groźnie...
Na szczęście po przeczytaniu całości, to wszystko się wyjaśniło...
W pewnej grupie produktów funkcjonuje określenie - rozmiar azjatycki, a więc do takowej powinno się zakwalifikować rzeczony "pasior"...
Nie należy również zapominać o przymiotniku - unisex, z wiadomych względów modnym od pewnego czasu...
<>
Thomas666 napisał/a: |
(...) Palnik kupiłem... ![]() (...) |
Na początku zabrzmiało dość tajemniczo, a nawet groźnie...

Na szczęście po przeczytaniu całości, to wszystko się wyjaśniło...

Thomas666 napisał/a: |
(...) Pasior oryginalny mogłem zapiąć na ostatnią dziurkę i wtedy jego końcówka bardzo wdzięcznie mijała się ze szlufką ![]() ![]() ![]() ![]() |
W pewnej grupie produktów funkcjonuje określenie - rozmiar azjatycki, a więc do takowej powinno się zakwalifikować rzeczony "pasior"...

Nie należy również zapominać o przymiotniku - unisex, z wiadomych względów modnym od pewnego czasu...

<>
I've seen things you people wouldn't believe...
:
bladerunner, azjatycki i unisex - w punkt

:
Takie dwa wpadły.

Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ten drugi do czego

Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć ![]() |
:
Odpowiedz do tematu
Michał do x winda

Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91