jasne wepnij się w system i nadawaj
te badziewia wypełnione elektroniką nazywasz zegarmistrzostwem, czy was wszystkich pogięło do reszty? kompletnie was nie rozumiem....
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Maras 2022-02-02, 14:09, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Maras 2022-02-02, 14:09, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez Maras 2022-02-02, 14:38, w całości zmieniany 1 raz
Alamos ty jako fan prawdziwego zegarmistrzostwa powinieneś bezwzględnie tępić przejawy miłości do zabawek elektronicznych nazywanych bezczelnie zegarkami, i jeb ban za banem kupiłeś plastik a paszoł won na forum elektroniki użytkowej pokazywać z usmiechem radosnym !
Ostatnio zmieniony przez Maras 2022-02-02, 14:38, w całości zmieniany 1 raz
:
Kazik napisał/a: |
… Polacy są tak agresywni a to dlatego że nie ma słońca
Nieomal przez siedem miesięcy w roku a lato nie jest gorące Tylko zimno i pada zimno i pada na to miejsce w środku Europy Gdzie ciągle samochody są kradzione a waluta to Polski Złoty |
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
lipa
przyjechał zegarek ale jest tak mikry, ze nawet na rączce mojego młodego trzeba go oglądać pod lupą
dlatego ten idzie do zwrotu i chyba pójdziemy w kierunku, który zasugerowałeś na początku, tylko w tej kolorystyce
kornel91 napisał/a: |
mapet, dobry wybór.
Mój młody i tak dosyć często zakłada zegarek ale w tym wieku musi być elektroniczny. A proste Casio jest to bardzo dobry wybór. Wiem co mówię |
lipa
przyjechał zegarek ale jest tak mikry, ze nawet na rączce mojego młodego trzeba go oglądać pod lupą
dlatego ten idzie do zwrotu i chyba pójdziemy w kierunku, który zasugerowałeś na początku, tylko w tej kolorystyce
:
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
dizenx
zamówiłem wczoraj z allegro trochę drożej, ale z dostawą na jutro.
Młody odkąd go zobaczył to przebiera nogami niemiłosiernie i żyć mi nie daje
mapet, widzisz
https://www.timestore.pl/...medium=referral |
dizenx
zamówiłem wczoraj z allegro trochę drożej, ale z dostawą na jutro.
Młody odkąd go zobaczył to przebiera nogami niemiłosiernie i żyć mi nie daje
:
mapet, to jak dojedzie napisz wrażenia.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2022-02-04, 08:06, w całości zmieniany 2 razy
Już po Filipku ale tak sobie pomyślałem, że warto było może kupić coś z analogową tarczą?
Dzieciak szybko by załapał i nie byłby takim zegarkowy analfabetą jak wielu dziś:
I to niebawem nabierze praw wyborczych.
Nastolatki nie potrafią odczytać godziny na zegarze analogowym.
Napisali, że w UK już zdiagnozowali ten problem i skutecznie rozwiązali, usuwając zegary analogowe.
Dzieciak szybko by załapał i nie byłby takim zegarkowy analfabetą jak wielu dziś:
I to niebawem nabierze praw wyborczych.
Nastolatki nie potrafią odczytać godziny na zegarze analogowym.
Napisali, że w UK już zdiagnozowali ten problem i skutecznie rozwiązali, usuwając zegary analogowe.
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2022-02-04, 08:06, w całości zmieniany 2 razy
:
i wracamy do tego co mówiłem wcześniej, Woytec słuszne uwagii, dość smarkwatchów i innych plastykowych bzdur !
:
Bardzo pozytywne
przede wszystkim rozmiar, który obstawiałem, że będzie za duży, jest idealny.
Pasek dość wąski jak dla mnie, ale dla młodego super i jego długość również jest jak najbardziej ok
fajne jest też to, że ma dość duże przyciski, przez co małymi paluszkami łatwo ich używać
Najważniejsze, że syn zadowolony
raz jeszcze dzięki za pomoc
[ Dodano: 2022-02-04, 19:21 ]
jasne, chociaż syn już tarczę i wskazówki ogarnia, więc nie ma ryzyka.
Bardziej mnie martwi, że już zaczyna snuć plany o kolejnym
[ Dodano: 2022-02-04, 19:32 ]
nie ma co się tak spinać i być takim anty, wszystko jest dla ludzi
Jak tylko będzie chciał smartwatcha (czego ja nie rozumiem) to jak sobie na niego uzbiera, to będzie miał smartwatcha.
Jak będzie chciał cokolwiek z duszą, mechanicznego - pomogę mu do tego dojść.
Sam nie byłem zwolennikiem plastików, dopóki nie spróbowałem się z dżi i przepadłem
mapet, to jak dojedzie napisz wrażenia. |
Bardzo pozytywne
przede wszystkim rozmiar, który obstawiałem, że będzie za duży, jest idealny.
Pasek dość wąski jak dla mnie, ale dla młodego super i jego długość również jest jak najbardziej ok
fajne jest też to, że ma dość duże przyciski, przez co małymi paluszkami łatwo ich używać
Najważniejsze, że syn zadowolony
raz jeszcze dzięki za pomoc
[ Dodano: 2022-02-04, 19:21 ]
Woytec napisał/a: |
Już po Filipku ale tak sobie pomyślałem, że warto było może kupić coś z analogową tarczą?
Dzieciak szybko by załapał i nie byłby takim zegarkowy analfabetą jak wielu dziś: |
jasne, chociaż syn już tarczę i wskazówki ogarnia, więc nie ma ryzyka.
Bardziej mnie martwi, że już zaczyna snuć plany o kolejnym
[ Dodano: 2022-02-04, 19:32 ]
Maras napisał/a: |
i wracamy do tego co mówiłem wcześniej, Woytec słuszne uwagii, dość smarkwatchów i innych plastykowych bzdur ! |
nie ma co się tak spinać i być takim anty, wszystko jest dla ludzi
Jak tylko będzie chciał smartwatcha (czego ja nie rozumiem) to jak sobie na niego uzbiera, to będzie miał smartwatcha.
Jak będzie chciał cokolwiek z duszą, mechanicznego - pomogę mu do tego dojść.
Sam nie byłem zwolennikiem plastików, dopóki nie spróbowałem się z dżi i przepadłem
:
mapet, bardzo się cieszę. Mój młody od kilku dni się w nim kąpię i śpi w zegarku na ręku jak tata.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
O tempora, o mores!
Pozwolę sobie prawie zupełnie zgodzić się z rzeczoną opinią, jedynie z wyjątkiem "plastykowych" G-Shock-ów...
Ze wskazówkami ma się rozumieć
<>
[ Dodano: 2022-02-05, 08:08 ]
Miejmy wielką nadzieję, że tak się faktycznie stanie i wtedy będzie można pomóc w dokonaniu właściwego wyboru...
<>
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2022-02-05, 08:09, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Woytec napisał/a: |
(...) I to niebawem nabierze praw wyborczych. Nastolatki nie potrafią odczytać godziny na zegarze analogowym. (...) |
O tempora, o mores!
Maras napisał/a: |
i wracamy do tego co mówiłem wcześniej, Woytec słuszne uwagii, dość smarkwatchów i innych plastykowych bzdur ! |
Pozwolę sobie prawie zupełnie zgodzić się z rzeczoną opinią, jedynie z wyjątkiem "plastykowych" G-Shock-ów...
Ze wskazówkami ma się rozumieć
<>
[ Dodano: 2022-02-05, 08:08 ]
mapet napisał/a: |
(...) Jak będzie chciał cokolwiek z duszą, mechanicznego - pomogę mu do tego dojść. (...) |
Miejmy wielką nadzieję, że tak się faktycznie stanie i wtedy będzie można pomóc w dokonaniu właściwego wyboru...
<>
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2022-02-05, 08:09, w całości zmieniany 1 raz
I've seen things you people wouldn't believe...