No koń co ma tiki
I dla kolegów co pomyślą, o jeżu jaki wielki…telefonowa perspektywa przekłamuje nie tylko w przypadku PAMów…
Odpowiedz do tematu
:
:
Nigdy mnie się z koniem ta nazwa nie kojarzyła, ale mniejsza o to
Zegarek super, choć faktycznie kompaktowy raczej
Zegarek super, choć faktycznie kompaktowy raczej
:
qbapiasek,
:
qbapiasek, gratki ale nie wezmę jednak nawet za ćwiartkę. Myślałem, że to będzie FH
:
qbapiasek, graty, taki trochę bieda inżynier
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
FH już miałem, a doświadczenia już wiem, że nie sprawdza się u mnie kupowanie drugi raz tego samego zegarka tym razem chciałem inhousa…nawet jak nie będzie go gdzie serwisować
Chorwat napisał/a: |
qbapiasek, gratki ale nie wezmę jednak nawet za ćwiartkę. Myślałem, że to będzie FH |
FH już miałem, a doświadczenia już wiem, że nie sprawdza się u mnie kupowanie drugi raz tego samego zegarka tym razem chciałem inhousa…nawet jak nie będzie go gdzie serwisować
:
qbapiasek, gratuluje! Poluje na niego od dłuższego czasu i nie mogę nic znaleźć
:
Ja tez tylko że chciałem na bransolecie, a te pojawiają się niezwykle rzadko i najczęściej w dużo wyższych cenach. Akurat tydzień temu Cabi mi podesłał białą na gumie w dobrej cenie na eBay Kleinanzeigen. Od niechcenia wpisałem w wyszukiwarkę eterna KonTiki jak to mam w zwyczaju co pare dni i okazało się ze praktycznie tego samego dnia ktoś wystawił czarna na bransie krótka negocjacja, platnosc plus te kilka dni dla DHLu i jest
:
qbapiasek, fajny ten koń.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Ciekawy i wpada w mode zegarkow z zintegrowana bransa
:
Pisz do Kuby będziesz pierwszy jak będzie szła dalej. Póki co tylko Tutima się trzyma i Pam
johnny_b2 napisał/a: |
qbapiasek, gratuluje! Poluje na niego od dłuższego czasu i nie mogę nic znaleźć |
Pisz do Kuby będziesz pierwszy jak będzie szła dalej. Póki co tylko Tutima się trzyma i Pam
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Nic tu nigdzie nie idzie dalej trochę to trwało ale trzon „kolekcji” się klaruje
Odpowiedz do tematu
kornel91 napisał/a: | ||
Pisz do Kuby będziesz pierwszy jak będzie szła dalej. Póki co tylko Tutima się trzyma i Pam |
Nic tu nigdzie nie idzie dalej trochę to trwało ale trzon „kolekcji” się klaruje