Jak to mówią, się da, się zrobi.
Projekt z 2021, na zamówienie podoficerów JW Formoza.
Przez perturbacje oczywiste trochę opóźniony, ale w tym tygodniu pierwszy karton wylądował w Gdyni
Zegarek bazuje na modyfikowanych podzespołach serii Pilot, który jest absolutnym hitem, i to kolejny model dedykowany na tej bazie
Nie to żebyśmy niedowierzali, czasami warto jednak wiarę sprawdzić
Jest to zatem kolejny projekt GG dla wojska, nie pierwszy, nie piąty, i z pewnością nie ostatni, bo właśnie powstaje kolejny
Na razie tylko zajawka, bo Sylwek ledwo dał radę wypchnąć pierwszą serię zamówioną, egzemplarz "expo" dopiero się robi.
Odpowiedz do tematu
:
A dzie łyn ma skazufki?
"trzeba nim począśc zeby zaczoł chodzic"
:
niebieska tarcza tylko?
:
Ja to w sumie byłem mocno zaskoczony, że foki wybrały tę kopertę, a nie batyskaf, czy choćby fokę właśnie... Ale tam straszny sztorm był o cenę
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
Ostatnio zmieniony przez hulelam 2022-01-14, 13:02, w całości zmieniany 1 raz
ALAMO, będzie wersja dla cywilów (lub cywilny "bliźniak"), czy tylko limitka dla Zamawiającego?
zdrawki
zdrawki
Ostatnio zmieniony przez hulelam 2022-01-14, 13:02, w całości zmieniany 1 raz
Dżentelmen z bardzo cienkim czubkiem.
:
Ładnie wygląda. Indeksy wypełnione lumą?
A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
Si.
To jest projekt bliźniaczy do Pilota, więc wersją "cywilną" jest po prostu niebieska wersja Pilota.
Oni chceli zegarek uniwersalny i codzienny.
hulelam napisał/a: |
ALAMO, będzie wersja dla cywilów (lub cywilny "bliźniak"), czy tylko limitka dla Zamawiającego?
zdrawki |
To jest projekt bliźniaczy do Pilota, więc wersją "cywilną" jest po prostu niebieska wersja Pilota.
Thomas666 napisał/a: |
Ja to w sumie byłem mocno zaskoczony, że foki wybrały tę kopertę, a nie batyskaf, czy choćby fokę właśnie... Ale tam straszny sztorm był o cenę |
Oni chceli zegarek uniwersalny i codzienny.
:
ALAMO, No wiem, ale właśnie tego nie pojąłem. No, ale burza była
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
Odpowiedz do tematu
ALAMO, pokaż w całości.
[ Dodano: 2022-01-16, 15:46 ]
Nic prostrzego. Zapisz się do formozy.
[ Dodano: 2022-01-16, 15:46 ]
Rudolf napisał/a: |
Chciałbym taki mieć
... |
Nic prostrzego. Zapisz się do formozy.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |