jarx, moje oko mówi mi, że stara wersja była lepsza, ale to Tobie się ma podobać
zdrawki
Odpowiedz do tematu
:
Dżentelmen z bardzo cienkim czubkiem.
:
Auć
Troche za duza ta obudowa bez dodatkow, ale jak to zawsze jest w rzeczywistosci i na zdjeciach troche inaczej.
Dzięki za opinię, cytując za Kobuszewskim:
"W odpowiedzi na skarge/ protest obywatela (niepotrzebne skreślić) kierownictwo naszej placówki hadlowej informuje, że personel został odpowiednio poinstruowany... Prosimy o dalsze uwagi"
hulelam napisał/a: |
jarx, moje oko mówi mi, że stara wersja była lepsza, ale to Tobie się ma podobać
zdrawki |
Auć
Troche za duza ta obudowa bez dodatkow, ale jak to zawsze jest w rzeczywistosci i na zdjeciach troche inaczej.
Dzięki za opinię, cytując za Kobuszewskim:
"W odpowiedzi na skarge/ protest obywatela (niepotrzebne skreślić) kierownictwo naszej placówki hadlowej informuje, że personel został odpowiednio poinstruowany... Prosimy o dalsze uwagi"
Jarek
:
jarx, szkoda, że to co czarne nie jest chromowane bo byłby wypas (dla mnie przyjanmniej )
I tak zazdraszczam
I tak zazdraszczam
:
Dzięki bandi za linki. Sprawdziłem, ale nie pasuje nic z oryginalnych czesci. Pomyśle nad czymś błyszczącym na srebrno. Lakier do paznokci to było szybkie rozwiazanie...
Jarek
:
Zajebongo - nosiłbym…
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
W ten sposób?
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/2c/Flavor_Flav_of_Public_Enemy.jpg/800px-Flavor_Flav_of_Public_Enemy.jpg
zdrawki
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/2c/Flavor_Flav_of_Public_Enemy.jpg/800px-Flavor_Flav_of_Public_Enemy.jpg
zdrawki
:
Dzięki. Miód na moje serce
Ciężko z tym noszeniem. Plecak z akumulatorem do tego garniturowego łintydża jakoś nie pasuje. . Za to tyka tak, że żadnej konkurencji nie słychać. No i co kilka minut kurant z elektromagnesu
[ Dodano: 2021-10-18, 16:36 ]
Chyba bardziej na Napoleona
Fazi napisał/a: |
Zajebongo - nosiłbym… |
Dzięki. Miód na moje serce
Ciężko z tym noszeniem. Plecak z akumulatorem do tego garniturowego łintydża jakoś nie pasuje. . Za to tyka tak, że żadnej konkurencji nie słychać. No i co kilka minut kurant z elektromagnesu
[ Dodano: 2021-10-18, 16:36 ]
hulelam napisał/a: |
W ten sposób?
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/2c/Flavor_Flav_of_Public_Enemy.jpg/800px-Flavor_Flav_of_Public_Enemy.jpg zdrawki |
Chyba bardziej na Napoleona
Jarek
:
zdrawki
zdrawki
:
To jeszcze trochę pospamuję...
Bardzo ciekawy pomysł na indeksy. Pod sferyczną szybą jest druga płaska i cyfry namalowane są z obu stron szkła: grubsze z tyłu i cieńsze z przodu. Tworzy to super przestrzenny efekt:
Bardzo ciekawy pomysł na indeksy. Pod sferyczną szybą jest druga płaska i cyfry namalowane są z obu stron szkła: grubsze z tyłu i cieńsze z przodu. Tworzy to super przestrzenny efekt:
Jarek
:
Mnie się podoba z czarnym.
Choć ze srebrnym byłoby lepiej.
Choć ze srebrnym byłoby lepiej.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Jarek
:
Świetnie wygląda, gratki
:
Ostatnio zmieniony przez jarx 2021-11-09, 15:22, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez jarx 2021-11-09, 15:22, w całości zmieniany 1 raz
Jarek
:
Odpowiedz do tematu
Już po weekendzie.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |